[Vallheru]Wojny Klanów

Status
Zamknięty.

Vampek

Weteran
Weteran
Wiecie, jak wygląda bitwa pomiędzy dwoma klanami? Jak na Vallheru Source Code, jest dość szczególnie opisana. Oto zwycięska walka (przy okazji- zwróćcie uwagę na nazwę wrogiego klanu):

QUOTE Stoisz razem ze swoimi towarzyszami i przyjaciółmi przed armią . Zaraz zacznie się bitwa... ATAK!!! Słyszysz jak przywodca klanu Happy Tree Friends wykrzyknął komendę do jego towarzyszy. Ruszasz razem z twoimi podwładnymi w wir walki. W powietrzu latają ogniste kule, strzały oraz inne pociski. Zabijasz jednego wroga po drugim. Patrząc w chwili spokoju na swoich towarzyszy zauważasz iż oni także z wielkim zapałem niszczą przeciwników w imie klanu Elita Redoranu... Wygraliście tę wspaniałą bitwę. Ze skarbca pokonanego klanu wynieśliście 18424 sztuk złota oraz 0 sztuk mithrilu!

A oto statsy mojego klanu:

QUOTE Witaj w swoim klanie.
Nazwa klanu: Elita Redoranu
Liczba członków: 5
Przywódca: [ER] Vampek
Sztuk złota: 18821
Sztuk mithrilu: 47
Wygranych walk: 17
Przegranych walk: 12
Żołnierzy: 4266
Fotryfikacji: 3975
Strona klanu: www.morrowind.g4ce.pl

Przy okazji- stronka jest tylko dodana "na siłę", jako, że morrowindowska. W Nowej Erze zostanie stworzona, bo nazwa się zmieni (prawdopodobnie na Gildię Skrytobójców, lub Niewidoczny Uniwersytet).

I jeszcze rangi:

QUOTE 1 Ranga - Najemny
2 Ranga - Przyboczny
3 Ranga - Zaprzysiężony
4 Ranga - Prawnik
5 Ranga - Krewny
6 Ranga - Kuzyn Rodu
7 Ranga - Brat Rodu
8 Ranga - Ojciec Rodu
9 Ranga - Członek rady
10 Ranga- Arcymistrz

Jeśli macie jakiś klan w Vallheru lub Thielu, piszcie!

GaNdi

Weteran
Weteran
Na Thielu miałem kiedyś klan "Krawa Droga", hmmm...bilansu ci nie podam, ale wyglądało to tak...

-Bitwy Wygrane-66
-Bitwy Przegrane-1

A

Anonymous

Guest
Ja kiedyś grałem na Valheru I stworzyłem klan Władcy Spaczonego Imperium. Był tam najlepszy niestety spisek doprowadził do tego, że zostaliśmy skasowani przez Thindila...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom