Wiecie, jak wygląda bitwa pomiędzy dwoma klanami? Jak na Vallheru Source Code, jest dość szczególnie opisana. Oto zwycięska walka (przy okazji- zwróćcie uwagę na nazwę wrogiego klanu):
QUOTE Stoisz razem ze swoimi towarzyszami i przyjaciółmi przed armią . Zaraz zacznie się bitwa... ATAK!!! Słyszysz jak przywodca klanu Happy Tree Friends wykrzyknął komendę do jego towarzyszy. Ruszasz razem z twoimi podwładnymi w wir walki. W powietrzu latają ogniste kule, strzały oraz inne pociski. Zabijasz jednego wroga po drugim. Patrząc w chwili spokoju na swoich towarzyszy zauważasz iż oni także z wielkim zapałem niszczą przeciwników w imie klanu Elita Redoranu... Wygraliście tę wspaniałą bitwę. Ze skarbca pokonanego klanu wynieśliście 18424 sztuk złota oraz 0 sztuk mithrilu!
A oto statsy mojego klanu:
QUOTE Witaj w swoim klanie.
Nazwa klanu: Elita Redoranu
Liczba członków: 5
Przywódca: [ER] Vampek
Sztuk złota: 18821
Sztuk mithrilu: 47
Wygranych walk: 17
Przegranych walk: 12
Żołnierzy: 4266
Fotryfikacji: 3975
Strona klanu: www.morrowind.g4ce.pl
Przy okazji- stronka jest tylko dodana "na siłę", jako, że morrowindowska. W Nowej Erze zostanie stworzona, bo nazwa się zmieni (prawdopodobnie na Gildię Skrytobójców, lub Niewidoczny Uniwersytet).
I jeszcze rangi:
QUOTE 1 Ranga - Najemny
2 Ranga - Przyboczny
3 Ranga - Zaprzysiężony
4 Ranga - Prawnik
5 Ranga - Krewny
6 Ranga - Kuzyn Rodu
7 Ranga - Brat Rodu
8 Ranga - Ojciec Rodu
9 Ranga - Członek rady
10 Ranga- Arcymistrz
Jeśli macie jakiś klan w Vallheru lub Thielu, piszcie!
QUOTE Stoisz razem ze swoimi towarzyszami i przyjaciółmi przed armią . Zaraz zacznie się bitwa... ATAK!!! Słyszysz jak przywodca klanu Happy Tree Friends wykrzyknął komendę do jego towarzyszy. Ruszasz razem z twoimi podwładnymi w wir walki. W powietrzu latają ogniste kule, strzały oraz inne pociski. Zabijasz jednego wroga po drugim. Patrząc w chwili spokoju na swoich towarzyszy zauważasz iż oni także z wielkim zapałem niszczą przeciwników w imie klanu Elita Redoranu... Wygraliście tę wspaniałą bitwę. Ze skarbca pokonanego klanu wynieśliście 18424 sztuk złota oraz 0 sztuk mithrilu!
A oto statsy mojego klanu:
QUOTE Witaj w swoim klanie.
Nazwa klanu: Elita Redoranu
Liczba członków: 5
Przywódca: [ER] Vampek
Sztuk złota: 18821
Sztuk mithrilu: 47
Wygranych walk: 17
Przegranych walk: 12
Żołnierzy: 4266
Fotryfikacji: 3975
Strona klanu: www.morrowind.g4ce.pl
Przy okazji- stronka jest tylko dodana "na siłę", jako, że morrowindowska. W Nowej Erze zostanie stworzona, bo nazwa się zmieni (prawdopodobnie na Gildię Skrytobójców, lub Niewidoczny Uniwersytet).
I jeszcze rangi:
QUOTE 1 Ranga - Najemny
2 Ranga - Przyboczny
3 Ranga - Zaprzysiężony
4 Ranga - Prawnik
5 Ranga - Krewny
6 Ranga - Kuzyn Rodu
7 Ranga - Brat Rodu
8 Ranga - Ojciec Rodu
9 Ranga - Członek rady
10 Ranga- Arcymistrz
Jeśli macie jakiś klan w Vallheru lub Thielu, piszcie!