Urzązenie Wielofunkcyjne

Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Temat taki zapewne już był, ale dlatego że sprzęd komputerowy się smienia z miesiąc na miesiąc i wychodzą non stop nowe modele.

Otóż mój problem jest taki, mam zamiar kupić sobie jakieś urządzenie wielofunkcyjne, nie mam zawiele kasy, ok 400zł na taki sprzęcik, nie potrzebne mi sa żadne wyświetlacze LCD w drukarkach, zależy mi na tym aby urządzenie miało funkcje kopiarki(bez włączania kompa, czyli działało jak Xero) jakość skanera nie była taka zła, a drukarka drukowała by przynajmniej 18stron na minute (czarny). Pozsotała mi jeszcze jedna kwestia... cena atramentu, o oryginałach nawet nie myśle (chyba że to jest Canon, black ok 18zł, color 24zł) w canonie jest tanio ale nie słyszałem że szkanery canona nie są za dobrej jakości... doradzcie mi jakie urządzenie wielofunkcyjne będzie najlepszym zakupem.

pozdro

Khalid

Member
Ja radziłbym ci kupić taki sprzęcik jak HP 1315. Sam mam ten sprzęcik i bardzo cenię sobie te urządzenie wielofunkcyjne. Co do ceny... kosztuje poniżej 400 zł, a co do wkładów (tuszy) najlepiej dokupić sam tusz jako dopełnianie. Czarny tusz kosztuje ok 40-50 zł a wystarcza na ok 6 doładowań.
Jeśli nie kojarzysz to tak wygląda HP 1315.

POZDRO "Khalid"

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom