Urządzenie Wielofunkcyjne

Status
Zamknięty.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Moja stara drukarka (beznadziejny Lexmark Z33) odmówiła posłuszeństwa już jakiś czas temu. W związku z tym miałem kupić nową, ale przyszło mi na myśl, żeby zaopatrzyć się w coś lepszego, mianowicie urządzenie wielofunkcyjne. I tu prośba co możecie polecić bo nie jestem obeznany w sprzęcie ostatnio. Wyszukałem jedynie to, i w zastanawiam się czy warto.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja mam podobny typ, mianowicie Epson Stylus DX8400. Z wyglądu są takie same.
Wcześniej miałem wielofunkcyjną HP i w porównaniu z Epsonem, HP prezentuje się lepiej:
-W HP można dobijać tusz do pojemników. W Epsonie trzeba kupować nowe pojemniki co wychodzi drożej (mówię o nie oryginałach).
- Mój Epson według mnie źle wciąga papier, czasami wciągnie go krzywo przez co w połowie drukowania kartka się blokuje i trzeba ją wyciągać. Nie wiem czy trafiłem na taki egzemplarz czy to wada tego modelu. W HP papier szedł ładnie i pięknie.

Według moich informacji i tego z tego co wiedzą moi kumple to polecam produkty HP.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Teraz już mam mętlik w głowie, bo właśnie na innym forum czytałem coś innego. Miał ktoś jeszcze styczność z tym modelem?

Edit:
Sprawa już nieaktualna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom