Uriziel II

Status
Zamknięty.

Potak

Member
No właśnie to pytanie dręczy mnie od dłuższaego czasu. Mainowicie chodzi mi o to że jak jesteśmy przy końcu GI i mamy naładować Uriziel pomaga nam Milten. Jak wszyscy wiedzą po naładowaniu Magowie nas nakrywają. Milten każe nam jak najszybciej teleportować się w inne miejsca. I tu jest najlepsze. Uriziel Noname ma Niebieski Klejnot a Milten również ma Uriziela tylko z Czerwonym Klejnotem :shock:
ohmy.gif
Wiem o tym już od dawna tylko nie grałem dawno w GI a jak grałem ileś temu co zobaczyłem że Milten ma też Uriziela to nieznałem kodów (chodzi mi o wejście do danej postaci) Troche to zamotane ale myśle że wiecie o co mi chodzi. Pozostaje tylko pytanie jakie ma obrażenia ten Niby Uriziel co ma nasz przyjaciel. Pozdro All

P.S. Czy Wy też to zauważyliście :?: Sparawdzał ktoś za pomocą kodów ten miecz Miltena :?: Teraz chyba się jaśniej wyraziłem :oops:

LEWIATAN

Member
jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi na to zawsze szybko teleportowałem się Xardasa
biggrin.gif

Shrat

Przywódca Magów
Ja tez to miałem może gra wymienia am bron dają starego uriziela miltenowi a nam nowego

Xarandel

New Member
z tego co pamiętam jest to jeden z wielu buguw w tej wspaniałej grze
, wydaje mi sie nawet że na kodach można miec 2 uriziele

Odydoz

Member
Odpowiedż na twoje pytanie jest prosta jak konstrukcja chipa. Według kodu gry, nie istniało żadne "doładowanie" - nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale przed naladowaniem Uriziela pisze "jeden przedmiot oddany, jeden przedmiot otrzymany" - daliśmy (według kodu gry) Uriziela Milltenowi, a on dał nam naładowanego (nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale postacie nie dają nam przedmiotów, które mają w ekwipunku - kiedy pobijemy Mordraga, nie możemy wziąć jego pierścienia itp. - dzięki temu Millten nie nosił Urizliea przez całą grę
smile.gif
). Millten ma więcej niż 30 siły, dzięki temu może nosić Uriziela, tak więc w sumie w grze są jakby dwa uriziele. Twórcy mysleli, żę gracz od razu sie zateleportuje - ale przez błąd gry, gniew Nowego Obozu im potem przechodzi. I w tym cała filozofia.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To po prostu kolejny bug jakich wiele jest w tej grze, chodź po mimo to Gothic 1 i tak jest super...

windoo

Member
Tutaj nastąpiła drobna zamiana milten dał nam swojego - naładowanego , a my oddaliśmy mu nienaładowanego.
Zgadzam się z boom'em - bugów w grze jest wiele, ale mimo to jest super i nikomu nie przeszkadza, aby przejść ją jeszcze raz na inny sposób i w innym obozie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom