Umiejetnosci

Status
Zamknięty.

arkozwoli

Member
mam pytanie apropo umiejetnosci w grze (te kowalsto alchemia trofea i runy) np. na poczatku gdy naucze sie kowalstwa moge wykuc somdz. wykut. miecz prawda? i w menu postaci bedzie 'kowalstwo uczony' to kiedy bede mogl wykuwac lepsze miecze jak mi sie podniesie level czy im wiecej bede kul tych mieczy? i czy np. z kazdym razem kiedy mi sie podniesie level lub wykuje iles tam miecy to harad (czy benet) beda mnie douczac lepszych mieczy? albo z dodatkami? plis o odp. pozdro :)

RobsonAjax

Member
W menu rozmowy powinna być opcja o dalczej nauce.
Jak masz punkty doświadczenia, to możesz się nauczyć kuć lepsze miecze. Jakieś ograniczenia rozdziałami chyba są, ale na początku możesz też się nauczyć wyuwać porządne miecze ;).
Kucie i level nie mają znaczenia.

Pozdrawiam.

Najemnik@

Member
Podstawowego kucia nauczy sie Benet albo Harad, Nastepnie Npc w gorniczej dolinie (DObof) o ile sie nie myle kowal nauczy cie jak wykuac miecz z magicznej rudy ;] ,a lepsze miecze tzn duze magiczne ostrze na smoki itp moze cie nauczyc tylko Benet wiec musial bys byc najemnikiem.
Tak samo jest ze zbieraniem Trofeum jak sie nauczysz bedziesz mogl. A runy moze robic tylko mag, wyjatkiem jest runa teleportacyjna do podziemi klszatoru moze ja robic paladyn.

arkozwoli

Member
a jesli chodzi o kregi magii bedac magiem to kiedy mozna awansowac na kolejny krag magii?? jak sie zdobedzie pkt. nauki czy jak sie stworzy wszystkie runy z 1 kregu?? pozdro

Ancymon

Member
Chyba są ograniczenia rozdziałami.Np.Milten uczy cie 2 kręgu w Górniczej Dolinie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom