Udar Chce Mnie Zabić :/

Status
Zamknięty.

Pandrodor

Member
Witam. Problem by? mo?e dotyczy tak?e G2, jakby co przenie??.
Wracam z kopalni na pó?nocy, odebra? dowody na smoki. U?ywam przemiany w z?bacza. Pod taranem, jak orkowie mnie nie widz?, wracam do cz?owieka. Biegn? po taranie, ale... udar (ten dobry kusznik na zamku w GD) do mnie strzela jak za pierwszym razem. Jak wejd?, nadal on i knecht na mutrze chc? mnie zabi?. nie ma opcji rozmowy z nim a inni paladyni nic do mnie nie maj? :/ Jak nie u?ywam zmiany w z?bacza to samo. Za pierwszym razem jak szed?em na zamek u?ywa?em zmiany w wilka, ale wy?aczy?em przed taranem. Wtedy jak wlaz?em mówil ?e o ma?o mnie nie zabi?. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BUG CZY MOJA WINA...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Twoja wina. Podszedłeś zbyt blisko zamku i wszyscy biorą Cię za zębacza, nawet jeśli już nim nie jesteś.
Proponuje wcześniejszego save.

Pandrodor

Member
Nie mam wczesniejszego save... Teraz nawet jak plyne rzeka i przemykam kolo orkow jako czlowiek biora mnie za zwierze. Na szczescie tylko Udar i jeden knecht biora mnie za zwierze, a w dodatku nie ruszaja si? z miejsca. Mam taki patent: Biegne po taranie unikajac strza?ów Udara, dalej uciekam, unikaj?c beltow, na taka odleg?osc, zeby mnie nie widzial. Zapisuje i wczytuje gre. Teraz juz z Udarem moge gadac jakby nigdy nic :D Tylko musz? jeszcze raz isc do dwoch kopalni... i jak idiota znowu kolo Udara zmienilem sie w zebacza :( ale juz sobie poradze ;)

Edit:
Jak wracalem drugi raz to knecht darl sie alarm i ca?y zmek na mnie... juz nie dalo sie zapisac i wczytac. Pobieglem na mixturze szybkosci do garonda, pogadalem (on nie chcial mnie zabic) i ucieklem z zamku. Ale i tak zaczynam od poczatku, bo jestem za slaby ;(

P.S. Nie chce nowego watku zakladac, czy im wieksza zrecznosc tym wiecej obrazen zadaje kusza?? bo moja zadaje malutkie...taki poszukiwacz prawie nie obrywa, choc obrazenia 90 ;/

Nie zamykac na razie

Pozdro

Phantom Lord

Active Member
CYTAT
P.S. Nie chce nowego watku zakladac, czy im wieksza zrecznosc tym wiecej obrazen zadaje kusza?? bo moja zadaje malutkie...taki poszukiwacz prawie nie obrywa, choc obrazenia 90 ;/

Hmmm sam tego nie przetestowałem dokładnie (albo już zapomniałem), ale wydaje mi się, że tak, tylko że jeden czy dwa punkty zręczności w tę, czy w drugą stronę mało Ci pomogą, to musi być spora liczba. To działa tak samo, jak siła, która wpływa na uderzenie miecza lub topora.

Pandrodor

Member
CYTAT(Phantom Lord @ 27-10-2007, 14:33) [snapback]156865[/snapback]
Hmmm sam tego nie przetestowałem dokładnie (albo już zapomniałem), ale wydaje mi się, że tak, tylko że jeden czy dwa punkty zręczności w tę, czy w drugą stronę mało Ci pomogą, to musi być spora liczba. To działa tak samo, jak siła, która wpływa na uderzenie miecza lub topora.

O sile to wiem... w takim razie, inwestując w siłę, kusza się mał przyda... a na poszukiwaczów najlepiej z dystansu... będzie ich trzeba kosić z run.
A tej zręczności to chyba trzeba dużo więcej niż 1 czy 2 punkciki... miałem wtedy 20 lub 25 punktów. Do zamknięcia...

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom