Twój Ulubiony Czlonek Wodnego Kręgu

Jaki jest twój ulubiony czlonek wodnego kręgu

• Total voters
    0

Gaan

Handlarz
Wybierz swojego ulubionego członka WK

Moim ulubionym członkiem i nie tylko bo i moim ulubionym NPC jest Gaan (dlatego mam taki Nick) lubię go za to że jest miły, pracowity a poza tym cały dzień spędza na świerzym powietrzu i to w bardzo ładnej okolicy.

Egr0m18

Member
Wybieram Laresa. : )
Powód.....:D
Lares to nasz stary Qumpel z Koloni. ^^

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ja wybrałęm kawalerzyste Cavalorna :)
W gothic 1 dawał nam za darmo strzały oraz chronił nas przed potworami :p
Ogólnei lubie go za sam wkład w gre .
Nic wiecej wymyslic nie umiem

Pzdr Szkelo

olej

Member
Moim ulubionym członkiem wodnego kręgu jest Cord.
Doskonały nauczyciel jeśli chodzi o bronie białe i poza tym pomaga beziemu dostać się do najemników.
Spoko jest też Orlan, bo użycza nam swojej gospody i doskonałego asortymentu oraz klucza do kamienia teleportacyjnego.

S

Solmyr

Guest
Ja najbardziej lubie Laresa,bo pomaga mi zdobyć ornament w leśie na wschodzie i uczy paru rzeczy w 6 roździale.

Zomin

Member
Moim ulubieńcem jest Cord. Twardy człowiek, ma swoje zasady, świetny nauczyciel i doskonały wojownik. Ot tak, w wielkim skrócie ;) .

Black-Men

Member
Ja tam wybrałem Laresa,ponieważ to dobry człowiek i kolega z Gothica 1. :D

salzbuski

New Member
Nienawidzę Wodnego Kręgu, a co tu dopiero mówić o jego członkach. Dosłownie nienawidzę wszystkich począwszy na Cavalornie a skończywszy na Cordzie.

Hadler

Member
Najbardziej lubię Cavalorna i Orlana (bardziej Cavalorna), bo Cavalorn już w koloni był dla nas miły i interesował się łukami. A Orlana lubię za to, że jest spokojnym człowiekiem i użycza swojej gospody do spotkań kręgu :)

Fahrenheit

Pimpu?
Lubię Cavalorna, za początkową akcję z najazdem na bandytów - gdyby nie było NK, nigdy nie splądrowałbym tej głupiej jaskini :) Lubię też Corda, bo jest dobrym wojownikiem, oraz Laresa, bo początkowo bardzo pomaga Bezimiennemu, poza tym wszyscy trzej to znajomi z pierwszej części.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A ja wybrałem Corda... postać ma swój unikalny charakter, jest z niego swojski chłop, że tak powiem.

Vendetta

Deathproof
VIP
Wybrałem Laresa. Od początku gry był dla nas uprzejmy i nam pomagał, w dodatku to kumpel Bezimiennego z Górniczej Doliny. Lares też jako pierwszy może nas nauczyć siły oraz zręczności, o ile się nie mylę.

kkbilon

New Member
Ja wybieram laresa ,ponieważ to nasz stary znajomy z koloni, a pozatym fajny z niego gość

Daniel781996

Member
Ja też wybieram Laresa bo to spoko gość z poczuciem humoru no i pomaga nam w wielu sprawach

Lars

Member
Oczywiscie że Lares:D mam do niego jakiś sentyment ,może dlatego że jest starym znajomym z GD.

Binek7

Member
Wiadomo, że Lares.

Przyjaciel Beziego, pomaga naszej postaci od początku i taka pozytywna z Niego osóbka. :)
Do tego występuje prawie w każdej części, przez co mam do niego sentyment.

Oczywiście pan Cavalorn kawalerzysta, to właśnie dzięki niemu w ogóle dowiedzieleiśmy się o Wodnym Kręgu, poza tym całkiem hojny z niego człek.

Krzychu1992

Member
ja wybieram Laresa ;p
jak by nie było on pomaga nam dostać się do najemników / straży..
pozatym mam do niego sentyment oraz wspomnienia z GD jak dla niego pracowałem ;p

Rafco

Member
Oddalem głos na Cavalorna ponieważ jest człowiekiem spokojnym i opanowanym. Bardzo ważną sprawą jest fakt, że to on zaufał nam i powiedział o wodnym kręgu.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Oryginalny nie będę jeżeli powiem, że głosowałem na Laresa. Dla mnie wybór ten jest oczywisty. Z wymienionych bohaterów znamy go najdłużej (obok Cavalorna) i najwięcej mamy wspólnych przeżyć i spraw nas łączących. A i w samym G2NK sporo mamy do czynienia z Laresem i to w zasadzie on wprowadza nas do Wodnego Kręgu, więc silenie się na głębsze uzasadnienie wyboru jest chyba nie potrzebne ;).

Do góry Bottom