Twój Największy Skarb(przedmiot, Broń Itd Nie Zależny Od Wartości)

Status
Zamknięty.

Czerwony Wiatr

New Member
Dla mnie najwartościowszy jest miecz Smocza Zguba. Fajny wygląd dobre obrażenia. Po prostu full wypas!!!! :lol: :lol: :lol:

Subdigitals

New Member
Miałem go od 1 rozdziału do 5. Broń niezła, łatwo ją zdobyć nawet na początku aktu pierwszego :D

Broother

Member
Hmm... Jeśli chodzi o mnie, to przyjaciele w grze ;) Diego, Gorn, Milten, Lester - bez nich może gra by nie wypaliła. Pomagają ile mogą (choć najczęściej to my musimy coś dla nich zrobić) i ogólnie są spoko.

PS Wiem, że to takie trochę "fałszywe", ale inaczej wyrazić się tego nie da.

Dzyl

El Principe
Dla mnie to samodzielnie wykute przezemnie duze magiczne ostrze na smoki ;D Oraz magiczna kusza.No i nie wspominając o kasie...Aktualnie mam 5 rozdział w G2NK i mam 35 000 sztuk złota i gram bez rzadnych kodów.No zamierzam zostac jeszcze w khorinis bo nie chce tak szybko go opuszczac gram dopiero 3 dni i nie chce tak szybko przechodzic juz gothica bo nie bede miec w co grac ;P więc jeszcze sie kasy uzbiera :p

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Cóż ja znów gram w G2 NK i moim największym skarbem jest zebrana ruda... Choć jestem dopiero w 3 akcie to zaglądając tu i tam oraz robiąc questy mam już 13 bryłek... Nie pamiętam ile ich można w sumie zdobyć maksymalnie ale i tak już jestem zadowolony... ']

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Moim największym skarbem jest Kostur Wampira w G1, obrażenia takie sobie, ale wartość chyba ze 20 000 bryłek.

Karpielek

VIP
VIP
Moim największym skarbem był miecz Gniew Innosa. Pamiętam że trudziłem się przez całą grę Gothic3 by otworzyć 48 skrzyń. Gdy otworzyłem ostatnią skrzynie strasznie się podnieciłem :D

Malaczek

Member
Moim największym skarbem jest... hmmm...
Walka lubię walkę, ale bez kumpli którzy pomagają by nic nie pomogło.

Silden

RPG'owiec
VIP
W G1 Uriziel, bardzo potężna broń i fajnie wygląda :) .
W G2 miecz mistrzowski przeszedłem z nim 3 rozdziały a pózniej używałem run (grałem magiem).
W G3 pierwsze uroczyste założenie Krush Taracha (bez kodów!).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom