Hmm... Jeśli chodzi o mnie, to przyjaciele w grze Diego, Gorn, Milten, Lester - bez nich może gra by nie wypaliła. Pomagają ile mogą (choć najczęściej to my musimy coś dla nich zrobić) i ogólnie są spoko.
PS Wiem, że to takie trochę "fałszywe", ale inaczej wyrazić się tego nie da.
Dla mnie to samodzielnie wykute przezemnie duze magiczne ostrze na smoki ;D Oraz magiczna kusza.No i nie wspominając o kasie...Aktualnie mam 5 rozdział w G2NK i mam 35 000 sztuk złota i gram bez rzadnych kodów.No zamierzam zostac jeszcze w khorinis bo nie chce tak szybko go opuszczac gram dopiero 3 dni i nie chce tak szybko przechodzic juz gothica bo nie bede miec w co grac ;P więc jeszcze sie kasy uzbiera
Cóż ja znów gram w G2 NK i moim największym skarbem jest zebrana ruda... Choć jestem dopiero w 3 akcie to zaglądając tu i tam oraz robiąc questy mam już 13 bryłek... Nie pamiętam ile ich można w sumie zdobyć maksymalnie ale i tak już jestem zadowolony... ']
Moim największym skarbem był miecz Gniew Innosa. Pamiętam że trudziłem się przez całą grę Gothic3 by otworzyć 48 skrzyń. Gdy otworzyłem ostatnią skrzynie strasznie się podnieciłem
W G1 Uriziel, bardzo potężna broń i fajnie wygląda .
W G2 miecz mistrzowski przeszedłem z nim 3 rozdziały a pózniej używałem run (grałem magiem).
W G3 pierwsze uroczyste założenie Krush Taracha (bez kodów!).
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.