Witam wszystkich
Ostatnio zaczynam bawić się w Photoshopa, nigdy talentu nie miałem, ale coś mnie tam ciągnie.
I poszukuje fajnych, sprawdzonych tutoriali z dokładnym opisem co jak zrobić.
Liczę na waszą pomoc.
Ja kiedyś jak zaczynałem to korzystałem z różnych pomocy oferowanych na www.graffik.pl może nie ma ich za wiele ale zawsze coś dla początkującego się znajdzie.
Pozdrawiam cLoNe_xx
Tutaj znajduje się kilka tutoriali. Są pisane dość prostym i zrozumiałym językiem, sam właśnie uczyłem się z nich . Oczywiście możesz napisać do mnie, sam chętnie Ci wszystko wytłumaczę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.