Tunelowy Bulgot

Status
Zamknięty.

kozin21

Member
Ugolf z Klanu Młota zlecił mi znalezienie składników do sporządzenia tego "napoju", ma już prawie wszystkie składniki poza 1 żuwaczką połzacza, jedną zdobyłem ubijając pełzacza w jaskini poszukiwaczy złóż. Prosiłbym o pomoc w znalezieniu jeszcze jednej żuwaczki, może da się ją u kogoś kupić ?
Z góry dzięki

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Każdy zwykły pełzacz ma takową żuwaczkę. A gdzie szukać pełzaczy? W jaskiniach w każdej krainie (pełzacze piaskowe nie mają żuwaczek). Choćby robiąc to zadania w Geldern:

"Otwórz kopalnię na północ od Geldern i zabij szkodniki."
Zleceniodawca: Samuel - dowódca najemników w Geldern.
Po wyrażeniu przez ciebie chęci dołączenia do najemników, Samuel zleca ci pierwsze zadanie. Wyjdź północną bramą miasta i podążaj droga, aż zobaczysz jaskinię. Wejdź do niej i zabij wszystkie pełzacze, jakie tam znajdziesz.
Doświadczenie: 1500
Nagroda: 300 sztuk złota.
Reputacja w Gelsern: +6

GOFER152

Member
W Nordmarze są jeszcze dwa miejsca gdzie są pełzacze , jedno jest to taka zakrzaczona kotlina przy którejś z dróg, trzeba wejść w te krzaki to zaatakuje nas chyba trzy pełzacze, drugie miejsce to jaskinia w okolicy obozu orków na północnym wschodzie , tam gdzie zaczyna się trakt pod górę do wieży Xardasa, nie idź tym traktem tylko kawałek prosto w stronę Wengardu i na pewno ją znajdziesz .

Imienny

Member
Ja nie miałem problemów ze znalezieniem składników pełzacze można znaleźć niedaleko klanu młota jeden z górników chce tam z Beziem iść żeby zobaczyć jak idzie praca, większe problemy miałem z wypiciem tunelowego bulgotu za każdym razem padałem na ziemię.

Alexp5

New Member
hej co trzeba zrobić aby wytrzymać tunelowy bulgot???
mam 340 siły 160 zm i 160 many, co jeszcze???

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom