Tribes Vengeance

Status
Zamknięty.
T

Thran

Guest
Grał ktoś w tą grę ? ja uważam że jest cool Ach do dziś pamiętam jak podszedłem do niej pierwszy ja zainstalowałem i odrazu Akcja Ucieczka z statku ^_^ Jeszcze Multi Player jest dobry ale kurde Na częściej jak widzę te nuuby co kampują pod Resp Pointem i atakują to aż odechciewa się grać.

Ja daje 9/10 ^_^

bredpl

Member
Też w nią grałem, początek jest bardzo fajny, ogólnie pierwsze misję są najfajniejsze. Później zaczyna być trochę nudniej ale mimo to gra jest bardzo fajna. Przeszedłem prawie całą, jednak nie do końca, jestę gdzieś tak przy tych ostatnich misjach dalej nie chciało mi się grać. :D :)

Gra ma dużo fajnych rzeczy, dużo nawet możliwościu, fajnie się gra, szczególnie na powierzchni. Jeśli chodzi o fabułę to dla mnie może być. :D

Ogólnie gra jest fajna, mogli jakoś urozmaicić grę bo ostatnich misjach można się znudzić. <_< :D

Fajnie by było gdyby wyszła następna część ale tym razem urozmaicona, dodano więcej szczegółów, polepszyć fabułę żeby w każdej misji buło coś nowego lub coś fajnego itp. :rolleyes: B) :D

Niewiem co jeszcze dodać, nic nie przychodzi mi na myśl. :)

Pozdrawiam ;)

T

Thran

Guest
Ja najdalej doszedłem do misji Próby bo to już jest trudne. Parę testów zdałem ale reszta jest już za trudna.

Gra fajna ale w multi Nooby się rządzą <_<

Mam dziś dobry humor wiec ci daruje, ale jak zobaczę znowu takie krótkie posty w twoim wykonaniu to warn murowany- God
Właśnie :D :D :D ;) -doc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom