Chciałabym poruszyć temat gry Morrowind, bo nie ma tu takiego tematu. Gra ta bardzo różni się od Gothica:
- Rasy
- Klasy
- możliwość dowolnego ubierania postaci (buty, koszule)
- dużo gildii i zadań
- niezależność doboru broni od siły i zręczności
PLUSY:
- bardzo różnorodny ekwipunek (wędki, sukna)
- imiona i nazwiska
- ciekawe stwory
- historia Cesarstwa Tarmiel (bardzo ciekawa)
- łatwe kody (toggle colision - tcl wymiata!)
MINUSY:
- gra może wywalić (ale nie tak często)
- ograniczony ekwipunek (zależny od siły)
- niektóre misje zbyt trudne dla adeptów tej gry
- jak coś sprzedajemy, np. Chitynowa Włócznia kosztuje 5 (to tylko przykład) sztuk złota (septimów) jak sprzedajemy to jest 1 sztuka złota, jak kupujemy, to więcej niż 5 septimów (zależy to też od nastawienia i reputacji)
Aha - bardzo proszę o link do ściągnięcia tej gry po polsku! Płyta się porysowała i nie mogę grać, a bardzo lubię te grę
Nieważne czy płytę masz porysowaną, czy Cię nie stać... Jeśli chodzi o piractwo, to Gothic up ostro kara userów, którzy mówią o tym oficjalnie na forum... A więc ode mnie dostajesz warna, którego daję Ci z przymusu, bo widzę, że jesteś dobrym userem... Za jakiś czas go ściągnę, jeśli nie zauważę już takich postów P
I na pewno już nie zauważysz - obiecuję, że już tego nie będzie! A harcerz dotrzymuje słowa
Mam nadzieję i wierzę w Twoje słowa
- Rasy
- Klasy
- możliwość dowolnego ubierania postaci (buty, koszule)
- dużo gildii i zadań
- niezależność doboru broni od siły i zręczności
PLUSY:
- bardzo różnorodny ekwipunek (wędki, sukna)
- imiona i nazwiska
- ciekawe stwory
- historia Cesarstwa Tarmiel (bardzo ciekawa)
- łatwe kody (toggle colision - tcl wymiata!)
MINUSY:
- gra może wywalić (ale nie tak często)
- ograniczony ekwipunek (zależny od siły)
- niektóre misje zbyt trudne dla adeptów tej gry
- jak coś sprzedajemy, np. Chitynowa Włócznia kosztuje 5 (to tylko przykład) sztuk złota (septimów) jak sprzedajemy to jest 1 sztuka złota, jak kupujemy, to więcej niż 5 septimów (zależy to też od nastawienia i reputacji)
Aha - bardzo proszę o link do ściągnięcia tej gry po polsku! Płyta się porysowała i nie mogę grać, a bardzo lubię te grę
Nieważne czy płytę masz porysowaną, czy Cię nie stać... Jeśli chodzi o piractwo, to Gothic up ostro kara userów, którzy mówią o tym oficjalnie na forum... A więc ode mnie dostajesz warna, którego daję Ci z przymusu, bo widzę, że jesteś dobrym userem... Za jakiś czas go ściągnę, jeśli nie zauważę już takich postów P
I na pewno już nie zauważysz - obiecuję, że już tego nie będzie! A harcerz dotrzymuje słowa
Mam nadzieję i wierzę w Twoje słowa