Temat

Status
Zamknięty.

umbras

New Member
Witam!

Wczoraj dostałem ostrzeżenie ,że napisałem posta dla nabicia postów więc wyjaśniam to.

Piszę w tych tematach które mnie interesują więc.... nie rozumiem.

Po drugie liczyłem na to że to forum stworzone zostało żeby pogadać i przekazać swoje myśli a tu.....

Zawiodłem się trochę ale nadal nie zmienię zdania Gothicu.

Po czwarte(ostatnie) jeżeli ktoś myśli , że tak bardzo mi zależy na rnadze to się tak myli że trace szacunek do takiej osoby.

Pozdrawiam :)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
CYTAT(umbras @ 26-11-2008, 12:06) index.php?act=findpost&pid=203957
zależy na rnadze

Patrz mi też na rnadze nie zależy... niezależnie czym to jest...

Jeśli to ostrzeżenie koleżko Ci sprawiło przykrość to polecam szczerze lekturę regulaminu- ktoś bardzo cierpliwy godzinami się głowił i napisał 100 sposobów jak nie dostać warna.

Pamiętaj też ,że nie dostaje się warnów za treść posta(chyba że bluzgarz, promujesz nazizm i takie tam podobne fantazje) lecz za jego formę czy wyjawianie swoich jakże głębokich przemyśleń w dwóch zdaniach - cóż jeśli przy próbach pisania dłuższych postów czujesz się źle to warny polecą z finałowym bananem na finishu...

I końcowa rada warna traktuj jako pouczenie, pisz ładnie na temat i rozwijaj swoją myśl, zerknij na ten regulamin a zobaczysz jak piękne wypowiedzi możesz z siebie wykrzesać...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
MOrg..jak to piekne opisałeś.....

nie pękaj bracie ja na tym forum już mam ponad 15 warnów na koncie...
4 krotnego bana zdołałem uniknąć a i zdążyłem być w trakcie być adminem\moderatorem ....
warny to pierdoły nie ma co sie tak przejmować....czasami moderatorzy musza pokazać kto tu rządzi xD
Jednak fakt, że rozwijanie swoich mysli w jednolinijkowym poscie jest niewskazane

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Warn poszedł za odkopywanie bardzo starych tematów...
Przymykamy oko gdy odkopie się 1 temat, ale Ty odkopałeś ich z 10.

Z resztą, po co ja Ci to pisze... wyjaśnienie dostałeś, nie chcesz mieć warna ? zapracuj... inni potrafili, to pewnie Ty też.

Jeśli dziwnym trafem ktoś jeszcze prócz panów powyżej, pofatygował się o przeczytanie topica, nie polecamy zakładania podobnych tematów :)

EOT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom