Telekineza

Status
Zamknięty.

alionik

Member
niestety nie znalazłem bezpośredniego rozwiązania na forum więc pytam. Gdzie dowiem się jak robić zwój telekinezy, bo przechodzę próbę mistrza na "I" nie pamiętam dokładnie ale myślę że wiadomo o którego chodzi.

i jeszcze przy okazji gdzie jest cmentarz w klasztorze bo nie mogę znaleźć. jak ktoś może to proszę o scerena

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Cmentarz jest niedaleko placu, na którym ćwiczą rekruci. Taka alejka obok stanowiska kowala (ale nie ta prowadząca na arenę), na końcu której stoi strażnik.

Co do telekinezy
Tytuł:Teoria tworzenia zwojów
Zleceniodawca:Ilumar
Opis:Zbierz wiedzę z ksiąg i umysłów innych nowicjuszy. Na początku udaj się do Jervisa, który udzieli Ci informacji na temat zwoju światła. Następnie idź do Rufusa, który jest w bibliotece. Po wykonaniu dla niego zadania powie Ci składnik potrzebny do stworzenia zwoju leczniczego. Potem udaj się do samotni Abraxa i przeczytaj tam księgę znajdującą się na regale. PO tym idź do Enzo i dowiedz się na temat zwoju przemiany w łodzika. W przedostatnim zadaniu musisz zażądać jako nagrody od Erlana wiadomości na temat zwoju żart. Wiadomości o zwoju Telekinezy znajdują się w podziemiach klasztoru w księdze będącej w pomieszczeniu od razu na lewo od wejścia. Na końcu udaj się do Ilumara i przekaż mu swą wiedzę.
Nagroda: +100 Doświadczenie

Źródło - http://gothic.org.pl/risen/klasztor.html

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom