Tabliczka Siły Iii

Status
Zamknięty.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Gdzie dokładnie znajduje się druga tabliczka siły III? Wiem,że jedna jest w kanionie,w bibliotece uczonych,ale drugiej nie umiem znaleźć. Może ktoś wie gdzie ta owa druga tabliczka siły III się znajduje. Z góry dzięki za pomoc.
Chodzi mi o tą tabliczkę:
http://mondgesaenge.de/G2ADB/content_amap....I&_fi=&
Gdzie dokładnie się ona znajduje?

Najemnik@

Member
Hmm.. to mi wyglada oboz bandytow i swiatynie Adanosa ale nie jestem pewien, mozliwe ze tabliczka znajduje sie w grobie Khradimona (wejscie w kopalni zlota), moze to tez byc jakis budynek na bagnie i sprawdz okoliczne jaskinie.

rokerss

New Member
Tablica Siły III znajduje się w Świątyni Adanosa,po prawej stronie przed druga pułapką(tam gdzie zapada się podłoga)Podejdz do prawej ściany i kombinuj(powinna sie otworzyć).Na końcu sali jest skrzynia a w niej poszukiwana Tablica.Po lewej stronie przed pułapką także jest ukryte pomieszczenie.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Ale jak otworzyć to przejście? Chodzę przy tej ścianie ale nic tam nie ma.

frugo

Member
CYTAT(Szeryf1592 @ 27-08-2008, 12:52) index.php?act=findpost&pid=194274
Ale jak otworzyć to przejście? Chodzę przy tej ścianie ale nic tam nie ma.

Wczoraj się akurat tam wybierałem po tę tabliczkę. Stań na wprost drzwi i wciśnij Ctrl. Na końcu jest skrzynia. Zwiedź też drugą komnatę (na lewo) jest tam tablica to życia III i jakaś jeszcze ale nie pamiętam.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Udało mi się znaleźć tę tabliczkę siły po prawej stronie,a po lewej stronie udało mi się znaleźć 6% broni jednoręcznej i II życia.
Dzięki wam wszystkim.
Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom