Szybsza Walka

Status
Zamknięty.

k00ba

Member
Co mozna zrobic aby postać szybciej i dynamiczniej waliła mieczem? Bo sami mi chyba przynacie racje ze on nim udeza jakby chcial a nie mogl ;) to by dodalo troche dynamiki do gry. Wiecie jak to zrobić? moze skonfigurować plik ini?

RobsonAjax

Member
Wydaję mi się, że cały problem leży w umiejętnościach postaci. Im wyższy masz poziom wtajemniczenia w walkę np. dwoma mieczami, tym szybciej nią wymachujesz ;).

A co do plików .ini to nie mam pojęcia.

Pozdrawiam.

Prezes007

Member
a masz mistrza mieczem jezeli tak to moze tego nie widac ale troche szybciej uderza mieczem iw yprzedza orkow itp a jak nie to udrzeaj prawym przyciskiem myszy to jest szybkie uderzenie ale slabsze

No i to jest właśnie zaleta nauki na mistrza,ja z Ognistym Mieczem,średnim pancerzem buntownika,tarczą czaszki i umiejętnością walki na mistrza bez trudu walę na ziemię trzech trolli,a natrafić na stado wilków to teraz nie zapewnione wczytywanie gry,lecz zapewniona uczta z ich mięsa. :p

Eskel

Member
CYTAT(k00ba @ 20-07-2007, 13:43) [snapback]148808[/snapback]
Co mozna zrobic aby postać szybciej i dynamiczniej waliła mieczem? Bo sami mi chyba przynacie racje ze on nim udeza jakby chcial a nie mogl ;) to by dodalo troche dynamiki do gry. Wiecie jak to zrobić? moze skonfigurować plik ini?

I co jest złego w wolnym podnoszeniu mieczy. Wiesz tem miecze nie ważyły tyle co plastikowe mieczyki dla dzieci <_< . Zanim go podniósł ,zanim się zamachnał a potem uderzył to mijało troche czasu. To bardziej urealistycznia grę :p . Własnie nie cierpiałem w G1 i G2 że bezi wlaił tym mieczem z prędkością karabinu maszynowego <_<

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom