Szczaw Królewski

Status
Zamknięty.

Kruczek

Member
Błagam powiedzcie gdzie można znaleźć Szczaw Królewski, bo już nie wyrabiam. Przetrząsnołem Myrtanę w zdłuż i w szerz, a takowego nie znalazłem. A jeśli nie chce się wam tego pisać to podajcie chociaż kod na szczaw.

bredpl

Member
Poszukaj w pobliżu Ardei ja znalazłem, co dziwne osiem sztuk jak dobrze poszukałem. Jak z Ardei idziesz do Reddock po drodze będą kamienie tam pomiędzy nimi powinien być jeden. Drugi znajdziesz idąc w lewo od wyjścia z Ardei do domku gdzie na samym początku był Lester od którego idziesz znowu skręcasz w lewo, tam powina być skrzynia a w pobliżu powinien być Szczaw Królewski. By znależć następny wyjdź tylnym wyjściem z Ardei wstronę latarni Jacka i zaraz po wyjściu skręć w prawo też powinien być tam jeden pomiędzy kamieniami. Blisko Reddock i Ardei był patrol orków który możliwe że zlikwidowałeś, idź tam i rozejrzyj się w pobliżu. ;)

wyjdź tylnym tunelem w Reddock który musiałeś oczyścić i skręć w lewo, przy ścianie powinien być Szczaw Królewski ;)

Jak jesteś w Varancie to w pobliżu oazy gdzie jeden z asasynów prosił cię o pozbycie się Hurita a Hurit jeden z Koczowników prosił o wygnanie z oazy Asasynów, to niedaleko oazy jest na pustyni Szczaw Królewski koło niego powinien być Piaskowy Pełzacz. ;)

Więcej nie pamiętam a miałem dużo takich miejsc, trochę mnie to dziwi bo ja Szczawiu Królewskiego mam pod dostatkiem. <_<

Pozdrawiam ;)

artistic

Member
niedaloeko silden kolo tych niewolnikow w lesie jest jeden... znajdziesz go kilo metalowego kufra i dwoch dzikow

Nemaroch

New Member
Szczaw Królewski jest niemal wszędzie, dokładnie to w większości trudno dostępnych miejsc, przynajmniej ja tam zazwyczaj go znajduję.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom