Szczaw Królewski W Górniczej Dolinie

Status
Zamknięty.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Podobno znajduję się szczaw gdzieś niedaleko kryjówki Diego. Weszłem na skarpę tam gdzie powinien miał być szczaw królewski ale go tam nie było. Znalazłem tam zwój deszczu ognia,ciężki orkowy topór , sto sztuk złota i ekstrakt leczniczy ale owego szczawiu nie znalazłem. Gdzie dokładnie znajduję sie ten szczaw. Z góry dzięki za pomoc.

Mi chodzi o szczaw w Górniczej Dolinie a nie w Khorinis.
Chodzi mi o ten szczaw:http://forum.gothic.phx.pl/galeria/displayimage.php?album=7&pos=19

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Żeby móc zdobyć rośliny z listy Constantina musisz z nim porozmawiać. Wtedy będziesz mógł zbierać smocze korzenie i goblinie jagody. Natomiast gdy porozmawiasz z Zurisem (handlarz magicznymi przedmiotami) będziesz mógł zbierać szczawy królewskie (w tym ten za farmą Lobarta, koło kamiennego kręgu). I to wszystko.

CYTAT
Jeden szczaw jest na wzniesieniu niedaleko wyjśćia z Khorinis od strony targowiska. Idziesz tak jak do latarni i tam drogą w prawo. Po drodze miniesz jednego myśliwego. Na szczycie będzie trup i kilka pożytecznych rzeczy orraz szczaw. Jeden jest jeszcze koło Czarnego Trolla i w miejscach gdzie można spodkać leżąće trupy

Poszukaj tych szczawi.

Modder

Member
Jeszcze jeden Szczaw królewski można spotkać wychądząc bramą od strony targowiska , skręcając w prawą i jak będziesz szedł to zobaczysz średnich rozmiarów kamień leżący przy drodze przy tym kamieniu patrząc na niego od strony gospody martwa harpia rośnie jeden.

A apropos tego szczawiu w górniczej dolinie przy diego , rozejrzyj się on tam jest.

Keiroth

New Member
Jeden jest przy pniu drzewa. Jak się wychodzi z miasta od strony targowisko, idzie się w stronę Gospody. Koło takich schodów, niby prowadzących do fosy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom