Szaman Orków Uciekł ;(

• Thread starter michal_banszel
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

michal_banszel

Guest
Wyeliminowalem patrol orków koło jaskini Angira, ale zanim zdążyłem zabić szamana, zadanie się wypełniło i okri zaczęły uciekać!! ŁĄCZNIE Z SZAMANEM! Nie wiem gdzie mam go szukac, a przeciez on ma kamien :( Co mam robić? jest jakis kod na przywołanie tego szamana albo tego kamienia?? Please help!!!

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
heh... tak pewnie więszość miała... ja sosbiście za nim biegłem i się okazało ŻE TEN SZAMAN BIEGA W KOŁO. Po prostu biegnie z miejsca na miejsce ;) Jeżeli się nic nie stało to dalej powinien biegać w pobliżu obozu, a jeśli nie biega, to wczytaj seva.

POZDRO

M

michal_banszel

Guest
Nie mam save'a :) Zasejwowałem jak ich zabilem i dopiero potem gadałem z tym kolesiem przy ognisku, od razu mi zaliczyło "znajdz szamana" ale teraz nie wiem gdzie go szukac zeby zabic ;/

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Jest w krzakach obok obozu (biega przez krzaki). Pokręć się koło obozu i będzie luxus... ;)

Pozdro

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(=BLADE= @ 15-04-2007, 13:10) [snapback]138515[/snapback]
Jest w krzakach obok obozu (biega przez krzaki). Pokręć się koło obozu i będzie luxus... ;)

Pozdro

Mam nadzieję, że masz racje... :D chociaz chodziłem z kulą ognia tam i żadnego celu mi nie znalazło...poszukam jeszcze raz. A nie da sie go jakims kodem przywolac?

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Ogrzebałem się i znalazłem kod :p Wpisz przed kodem spawn albo insert.

Orc_Raider_Shaman_Angir

Pozdrawiam

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(=BLADE= @ 15-04-2007, 13:26) [snapback]138524[/snapback]

Orc_Raider_Shaman_Angir

Pozdrawiam

Jestes moim guru :D

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(=BLADE= @ 15-04-2007, 13:26) [snapback]138524[/snapback]

Orc_Raider_Shaman_Angir

Pozdrawiam

Jestes moim guru :D Czyli mam wpisac "spawn orc_raider_shaman_angier"? A moze ktos zna jeszcze kod na płochliwego jelenia? ;p

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Jeżeli zwracasz się do mnie to, coś podobnego (nie wiem bo nigdy nie cheatowałem :)) Niech ci powie ten co już wcześniej pisał kody :)

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(=BLADE= @ 15-04-2007, 14:51) [snapback]138543[/snapback]
Jeżeli zwracasz się do mnie to, coś podobnego (nie wiem bo nigdy nie cheatowałem :)) Niech ci powie ten co już wcześniej pisał kody :)

Wielka lipa...wpisalem kod, pojawił sie szaman, ale bez kamienia... :(

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
W takim razie trzeba wpisać kod na sam kamień ;)

spawn/insert It_Ancestor_Stone_05

Pozdrawiam

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(=BLADE= @ 15-04-2007, 18:26) [snapback]138565[/snapback]
W takim razie trzeba wpisać kod na sam kamień ;)

spawn/insert It_Ancestor_Stone_05

Pozdrawiam

Dzieki wielkie :) Szkoda tylko ze zadanie bedzie mi ciągle widniało w dzienniku, no ale trudno :( i tak lepsze to od przechodzenia od początku :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom