Strona Beliara

S

Solmyr

Guest
Nie wiecie jak moge przejść na strone beliara bo zepsułem strone pradawnych i musze grać na stronie beliara ale nie wiem jak to zacząć pomużcie.Z gury dziękuje

Black-Men

Member
Weź przeedytuj temat bo nikt nie wie o co ci chodzi,bo z taką ortografią i pismem to daleko nie zajdzesz,napisz jeszcze raz od początku <_<

Silden

RPG'owiec
VIP
Odnośnie postu kolegi powyżej: Opisz dokładniej swój problem bo nikt Ci nie pomoże. W końcu jak mamy pomóc jeśli nie wiemy o co chodzi?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
chodzi mu pewnie o to że powybijał buntowników i koczowników pomagając orkom i asasynom

co tu duzo mówic? znajdz artefakty adanosa i koncz gre

olej

Member
z tego co wiem chodzi tu o mroczne tajemnice a nie o gothica 3 :p Pamiętam, że zrobiłem ten sam błąd grając i jak wyszedłem na zewnątrz do normalnego świata i znalazłem tego zdrajcę na b ( balarieth czy jakoś tak ) to mi powiedział, że zrobiłem błąd oszukując go i chciał mnie zabić, więc nie wiem dokładnie jak ci w tej chwili pomóc. Dopiero za drugim razem przeszedłem grę po drodze pradawnych i ten gość na ukryty w jaskinii nie daleko diega w G2 miał taką samą gatkę. W najgorszym przypadku spróbuj znaleźć jakiegoś save'a albo poproś na forum o niego.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Droga Beliara jest poprostu krótsza(i mniej expa niestety), ale możesz grać dalej, pradawni cie wywalają jak się dowiedzą że ich oszukałeś a ty idziesz do Balareitha siedzi tam gdzie Diego w G2 i go załatwiasz. On ma runę którą teleportujesz się na wyspę gdzie jest Uriziel, a dalej sam zobaczysz.

Do góry Bottom