Nie wiecie jak moge przejść na strone beliara bo zepsułem strone pradawnych i musze grać na stronie beliara ale nie wiem jak to zacząć pomużcie.Z gury dziękuje
z tego co wiem chodzi tu o mroczne tajemnice a nie o gothica 3 Pamiętam, że zrobiłem ten sam błąd grając i jak wyszedłem na zewnątrz do normalnego świata i znalazłem tego zdrajcę na b ( balarieth czy jakoś tak ) to mi powiedział, że zrobiłem błąd oszukując go i chciał mnie zabić, więc nie wiem dokładnie jak ci w tej chwili pomóc. Dopiero za drugim razem przeszedłem grę po drodze pradawnych i ten gość na ukryty w jaskinii nie daleko diega w G2 miał taką samą gatkę. W najgorszym przypadku spróbuj znaleźć jakiegoś save'a albo poproś na forum o niego.
Droga Beliara jest poprostu krótsza(i mniej expa niestety), ale możesz grać dalej, pradawni cie wywalają jak się dowiedzą że ich oszukałeś a ty idziesz do Balareitha siedzi tam gdzie Diego w G2 i go załatwiasz. On ma runę którą teleportujesz się na wyspę gdzie jest Uriziel, a dalej sam zobaczysz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.