Sterownik Do Karty Graficznej :/

Status
Zamknięty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam.

Od kilku dni mam pewien problem. Otóż, podczas gry pojawiają mi się takie paski na ekranie. Po kilku minutach gra się zacina, wywala niebieski ekran i pisze:
CYTAT
Sterownik nv4_disp przestał normalnie działać.

I tak w kółko. Wpisałem w google i zobaczyłem dużo takich przypadków. Jednak, mimo zastosowania się do podanych tam zaleceń, problem dalej się pojawia. Zainstalowałem nowe stery, sprawdziłem ustawienie karty. Wszystko na nic !
Czy ktoś może mi pomóc ? Błagam !

Ave

xenex

Member
Jaka grafika ?
Usuń sterowniki i zainstaluj starsze wersje, działało ci to normalnie kiedyś? Czy od początku tak masz?
CYTAT
Od kilku dni mam pewien problem.

Co do pytania które zadałem, pytam się bo może nowy komputer.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Działało, i to długo. Grafika GF 8600. Mam zainstalować stery z płytki dołączonej do karty ?
Yyy, jedna sprawa. Gdzie są te stare sterowniki ? :p Bo znaleźć nie mogę xD.

Ave

wisnia

Member
Starsze stery nvidii masz Tutaj. Wybierasz tylko jaki masz sprzęt i klikasz Szukaj i na dole będzie lista starszych sterów :)

xenex

Member
No usuń obecne i zainstaluj tą wersje przy której wszystko było okej, jeżeli masz ciągle tą samą wersje to też przeinstaluj ;)
nie wiem czy te z płyty czy te z dyskietki, chodzi o te na których wszystko miałeś ok

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Chłopaki, nie wiem, jak Wam dziękować :D. Stronkę znałem, ale to nieważne. Ważne jest to, że już wiem, czemu nie mogłem sobie z tym poradzić xD. Nie odinstalowałem tych złych sterów ;). Najważniejsze, że wszystko już działa <jupi> xD.
Jeszcze raz wielkie dzięki :).

Ave

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom