Stare Gry

Status
Zamknięty.

Adi Galia

Member
Ostatnio gdy natknąłem się w necie na stronę staregry.pl. Zamieszczone są tam, jak sama nazwa wskazuje, stare gry. Można na niej pobrać z internetu właśnie te gry. Osobiście bardzo podoba mi się "Porwót do przeszłości" w grach. Ściągnąłem pierwszą wersję "Prince of Persia". Jak ją zobaczyłem spodobała mi się, mimo, że jest to gra na godzinę (dosłownie). Dzięki tej stronie mam na kompie grę "Franko". chodzi w niej o to, że trzeba po prostu iść i zabijać. Można to porównać do dzisiejszego GTA.

Napiszcie co sądzicie o tej stronie
wink.gif

Pozdro
tongue.gif

Lord Viqux

Member
Znam tę stronke, już dawno ją znalazłem.. nawet ściągnąłęm parę utworów, m.in GTA 1 . Pamiętacie jeszcze tę gre?
biggrin.gif

Kiedy se ściągnąłem i zaczął w nią grać, to naprawdę fajnie było przypomnieć sobie stare czasy, gdy szło się do kumpla i grało w to przez pare godzin, bez znudzenia. To było super, szkoda że juz odeszło...
A stronka jest fajna: dużo downloadów, jest w czykm i co szukać. Jak kogoś interesują stare pozycje, to tam się NA PEWNO znajdzie coś fajnego; tylko dla kogo? Są gusta i guściki
biggrin.gif

Ogólnie stronke polecam dla tych, którzy lubią wrócić do starych gier i sobie coś tam powstpominać. Na pewno warto
wink.gif

Lares_

Paladyn Wody
Taa stare gry pamiętam jak ciąłem w Gta1: london
tongue.gif
Najlepsze były pistolety
tongue.gif

Te kropki wylatujące od postaci ile sie godzin w to cieło
tongue.gif

I pytanie mają tam pacmana ??

Maniak89

Member
Nie znam tej strony ale napewno z niej skorzystam gdyż na moim komputerze można grać wyłącznie w stare gry:/ Mam nadzieję że znajdę na niej coś ciekawego także dla siebie. Już dawno miałem ochote zagrać w grę która będzie płynnie chodziła na moim komputerze
biggrin.gif

P.S. Dzięki za informacje o takiej stronie!!!
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom