Star Wars The Force Unleashed

Status
Zamknięty.
T

Thran

Guest
Czy wydawało się wam że po wydaniu Battlefrontów,Jedi Academy i innych gier Lucas Arts zaprzestanie gier o tej marce ? to się pomyliliście :D

Star Wars The Force Unleashed to nowa gra spod znaku gwiezdnych wojen toczy się ona między Zemstą Sithów a Nową Nadzieją oco w niej chodzi ? wcielamy się w tajnego ucznia Darth Vadera który niema imienia taki Bezio tyle że w kosmosie co więcej silnik gry jest tak dobry że możemy rzucać Stormtrooperami gdzie chcemy NP:Wbijemy go w ścianę i dobijamy mieczem albo nawet niszczyciel ściągniemy na ziemie ! co więcej powiedzieć ? no że nasz bohater zakocha się w pewnej pięknej pilotce Imperium ach ta miłość dosięgła i Gwiezdnych Wojen :p

Szkoda że gra narazie będzie na PS2 i Xboxa ale gra zapowiada się bosko :p

Cisu

Member
Cóż, ja jestem ogólnie fanem gwiezdnych wojen :). Takie gry jak Jedi Outcast i Jedi Academy to dla mnie po prostu miodzio :). KotORy też wymiatały. Co do Force Unleashed to powiem, że na YouTube oglądałem jakiś trailer i baardzo mi się spodobał. Był w nim właśnie motyw rzucania tymi stormtrooperami :). No cóż mam nadzieję, że dane będzie mi w to zagrać.

Szkoda że gra narazie będzie na PS2 i Xboxa...

A wiadomo kiedy mniej więcej jest przewidywana premiera PC? Jeżeli w ogóle jest ;P

szczurek

Menda serowa
Weteran
Równiez jestem fanem tych gier. Kotory przeszełem, Outcasty przeszedłem i w sumie nie za bardzo wiem w jaką grę tego typu moge jeszcze grać a tu prosze.
Na pewno rzuce okiem na ten tytuł.

T

Thran

Guest
To więc tak:

Jeśli chodzi o premierę PC to niewiadomo czy wogólę będzie ale sama gra pojawi się na konsole w przyszłym roku teraz trochę o fabule.

Jesteśmy sobie Tajnym adeptem Darth Vadera który dostaje za zadanie wybić jedi którzy przetrwali Rokaz 66 znany z Zemsty Sithów w tej grze spotkamy Shak'ti no cóż gra toczy się między Zemstą Sithów a nową nadzieją więc ktoś poza Obi-Wanem i Yodą musiał przetrwać z tego co się orientuje teren jaki zwiedzimy to Fabryka TIE Figtherów,Kashyyk i coś tam jeszcze jakaś planeta na której są ruiny.

Jak dla mnie gra bomba może warto dla tego tytułu kupić konsole.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom