Sposób 2 Do Gildi

Status
Zamknięty.

barexx

New Member
Gdzie to jest jestem na farmie Akila no i tam jest kilka ?cie?ek. Plx napiszcie dok?adniej a nie udaj si? scie?k? w dó?:/ i mo?e jakie? ss?

LaRes ruLeZ

Member
jeszcze jakbyś powiedział o co chodzi, to byłbym zadowolony <_<. Piszesz jakiś temat w którym nie wiadomo o co chcesz się zapytać, i ktoś ma ci odpowiedzieć?

barexx

New Member
CYTAT(LaRes rULeZ @ 14-09-2007, 15:11) [snapback]153244[/snapback]
jeszcze jakby? powiedzia? o co chodzi, to by?bym zadowolony <_<. Piszesz jaki? temat w którym nie wiadomo o co chcesz si? zapyta?, i kto? ma ci odpowiedzie??

Chodzi mi o drugi sposób do??czenia do gildii z?odziei poniewa? 1 sposób ?le zrobi?em bo pu?ci?em wolno z?odziejaszka :/

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi, ale jak mniemam chcesz dołączyć do Gildii Złodziei i sugerujesz się opisem na stronie. Mówisz, że I sposób nie wypalił?
Cóż drugi polega na tym, że nie musisz nawet iść na farmę Akila tylko wydajesz Nagura Andre. Potem idziesz do karczmy w porcie i tam się dowiadujesz co dalej (karczmarz Ci powie, że pewna osoba na Ciebie czeka). Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będziesz miał klucz i będziesz mógł udać się do kanałów.
Możliwe, że coś pokręciłem, kupę czasu nie grałem w Gothica.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dadi, skoro puścił już kogoś wolno to chyba nie da sie tgo sposobu zrobić :p
Musisz teraz każdego puścić wolno. Idź w las za farmą Akila, trzymaj się skał po lewej. Po chwili dojdziesz do jaskini w której będzie 3 bandytow. Zabij ich, zabierz list i pokarz Halvorowi. Potem powiedz mu że nie wydasz go straży.
Przypusczam że Rengaru już wypuściłeś.
Pójdz do karczmy w porcie i wykonaj zadanie dla Nagura. Powinno wystarczyć.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
CYTAT(szczurek @ 14-09-2007, 19:07) [snapback]153288[/snapback]
Dadi, skoro puścił już kogoś wolno to chyba nie da sie tgo sposobu zrobić :p
Musisz teraz każdego puścić wolno. Idź w las za farmą Akila, trzymaj się skał po lewej. Po chwili dojdziesz do jaskini w której będzie 3 bandytow. Zabij ich, zabierz list i pokarz Halvorowi. Potem powiedz mu że nie wydasz go straży.
Przypusczam że Rengaru już wypuściłeś.
Pójdz do karczmy w porcie i wykonaj zadanie dla Nagura. Powinno wystarczyć.

Moim zdaniem można jeszcze wydać Nagura, co z tego że jednemu ze złodziei pomógł, drugiego może przecież zdradzić. To szybszy sposób dostania się do gildii aczkolwiek głowy nie dam, że tak to działa bo tej opcji nie próbowałem.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja dam :p. Jeśli jednego nie wydałeś, a teraz Havlora wydasz to i będzie jak w sposobie 1. Sam to pisałem to wiem, tylko tam chyba objaśniłem że byle kogo co najmniej jedna osobę nie? A z tego wnika to co właśnie mówię :p.

barexx

New Member
dzieki za pomoc teraz napewno udami sie dolonczyc do gildi zlodziei:D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom