siema mam pytanie czy instnieje jakies spolszczenie ktore pozwala zmienic eng na pol, chodzi mi konkretnie o dub. i napisy? prosze o pomoc. Kupiłem gre bo bylem pewien ze da sie tak zrobic a teraz nic nie moge poradzic??
kupiłeś oryginalną grę?w Polsce?I nie masz polskiej wersji językowej?To co Ty kupiłeś?
Oczywiście że są Polskie wersje...musisz poszukać na necie gdzieś
czy mogłbys mi podac linka bo ja juz szukam od 2 dni i nic?! byłbym bardzo wdzięczny, bo jednak ta piękna gra w innym jezyku nie daje rady. Poprostu to nie to samo, prosze
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.