No, mam pewien problem. Mam bardzo słaby wzrok (około -6 ;/) BOZE!!!!!, siedz wiecej przed kompem to napewno ci sie polepszy!!! stary takiej wady wzroku nie ma nawet moj dziadek! - doc., noi przeszkadza to w niektórych sprawach. Głownie w solówie(jak i sparowaniu). Tak zje****e widze że to poezja... Więc mam napre pytań, mianowicie.
1. Jak to jest z soczewkami, czy one są na określony czas i np. po miesiacu juz musze zmieniać czy moze jak zakladam je np. raz na tydzień to dłuzej bede mógl z nich korzystać?
2. Jaka byla by cena takich soczewek i płynu do nich (i na ile by on starczał)?
Prosze o nie wypowiadanie się tu jeżeli nie wiece DOKLADNIE i nie spamowania sobie tu. Wypowiadajcie sie na temat prosze. A Modów prosze o surowość w tym temacie;].
1. Jak to jest z soczewkami, czy one są na określony czas i np. po miesiacu juz musze zmieniać czy moze jak zakladam je np. raz na tydzień to dłuzej bede mógl z nich korzystać?
2. Jaka byla by cena takich soczewek i płynu do nich (i na ile by on starczał)?
Prosze o nie wypowiadanie się tu jeżeli nie wiece DOKLADNIE i nie spamowania sobie tu. Wypowiadajcie sie na temat prosze. A Modów prosze o surowość w tym temacie;].