Smoki

Status
Zamknięty.

tosiapl

Member
[SIZE=12pt]CENZURA[/SIZE]

Nareszcie... po całej nocy, około 7 godzin wczytywania walki na smoku udało mi się pokonać. 7 h na smoku się męczyć hmmm... myślę, że tą firmę JoWood czy jakiś chuj popierdoliło na głowę z takimi smokami...

PROSZĘ O ZMIENIENIE NAZWY TEMATU NA "SMOKI"

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dobrze że ci się udało go pokonać ale za te przekleństwa możesz mieć problemy pewne...następnym razem uważaj trochę na to co piszesz...taka mała rada ;)
A co do tematu to trochę dziwne że aż 7h na smoka...może jakiś błąd w grze albo bug :p

tosiapl

Member
No dobra.. już z edytowałem... Ty też byś był wkurzony walcząc całą noc ze smokiem, któremu regeneruje się szybciej HP niż ty bijesz, a dodatkowo odrzuca się i nie ma 1/4 hp ...

jacksonheyes

Member
To poczekaj, aż zobaczysz się ze smokiem ożywieńcem. Ten to dopiero potrafi nieźle wkurzyć zwłaszcza, gdy nie jest się magiem. :D

czlapek14

Member
Na ożywieńca wystarczy parę zwojów w tym lodowa fala i parę zniszczeń ożywieńca które dostaniemy od Goraxa w klasztorze. Na poprzednie smoki to demony i ewentualnie lodowa fala gdyby demon nie mógł sobie poradzić.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Na ożywieńca wystarczą dwa zwoje:Zmniejszenie potwora i śmierć ożywieńcą.
Bez problemów można go zabić ;) Potrzeba dosyć dużo many z tego co pamiętam.
Ale to raczej nie jest bohaterskie xd

czlapek14

Member
A ja z tego co pamiętam na smoki w nk nie działają zwoje Zmniejszenia, ale mogę się mylić. Jeśli już idziesz na tego smoka to na wszelki wypadek weź ze sobą to co mówiłem. No i zgadzam się że to nie jest bohaterskie, ale chyba inaczej się nie da. Ja musiałem mu zjechać życie do połowy demonem i dopiero wtedy udało mi się go pokonać i to jeszcze zamrożonego bo sukinsyn strasznie szybko regeneruje życie i jeszcze czasem jakiś ork może z boku wylecieć.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
weź kuszę i demona jak demon go będzie bić to go nawalaj z kuszy i ani kropelki krwi nie uronisz :D a jeżeli masz kuszę łowcy smoków to nie przywołuj demona tylko z niej szybko nawalaj a go w 10s zjedziesz bo kuszą łowcy smoków odbierzesz mu 1/10życia jednym bełtem

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kup sobie normalną kusze bo magiczna się szybko skończy na smokach :p
U Łowców chyba można kupić najlepszą kuszę.Poszukaj u nich albo na Zamku w GD.

jacksonheyes

Member
Jest taki trik, że jak sprzedamy np. bosperowi magiczną kuszę to w następnym rozdziale będzie mógł nam sprzedać nieskończoną ilość bełtów. :D

tosiapl

Member
@UP
A jak odzyskasz kusze pomyślałeś ?? Już próbowałem i da się tylko u tego gościa który sprzedaje mapy w Khorinis w portowym mieście

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Po prostu sprzedaj bełty jakiemuś handlarzowi,a kuszę zostaw.

tosiapl

Member
@jacksonheyes
Jak NPC zakłada ją na siebie -.-
A gdy nie założy to wtedy nie ma bełtów...

@Szeryf
O czym ty mówisz ? :D
Chodzi o to aby mieć bełty a nie sprzedać...

Oto moje staty. Iść do 5 rozdziału z takimi, czy po expić jeszcze ?
6g5fvpte6t82bufcq1jw.jpg

PS
Mam jeszcze Kamienną tabliczkę siły I x2, Kamienną tabliczkę siły II, Kamienną tabliczkę siły III. Ale czekam aż 5 siły będzie kosztowała 20 NK ;)

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Jak sprzedasz bełty jakiemuś handlarzowi,to w następnym rozdziale handlarz ma ich więcej.O to właśnie mi chodzi.

czlapek14

Member
Oczywiście. Ale bez magii w labiryntach i tak chyba się nie obejdzie. Jeśli umiesz pokonać ze 3 jaszczuroczłeki na raz to powinieneś dać radę. Powiem tylko że trzeba Ci jeszcze siły do VI rozdziału.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
http://www.worldofgothic.com/images/g2addo...world_herbs.jpg

http://www.worldofgothic.com/images/g2addo...orld_tables.jpg

http://www.worldofgothic.com/images/g2addo...world_herbs.jpg

Masz tutaj różne mapki,w których możesz znaleźć rośliny do robienia mikstur i tabliczki.Myślę,że pomogą ci te mapki.

A co do postaci możesz dobić siłę do 90(ale ja uważam,że aż tyle nie potrzeba w nią inwestować)i dobij do 100% broni dwuręcznej(jeśli nie używałeś bonusów to je użyj).W 5 rozdziale jest sporo stworów takie jak jaszczuroczłeki , więc możesz nabić jeszcze sporo leveli.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
idź już do 5rozdziału poexpisz sobie fajnym sposobem :) musisz zdobyć minimum 10rogów cieniostwora idziesz do bustera najemnika i on ci każe je do ciebie przynosić. no i dajesz mu dostajesz expa 300za jeden róg. pobijasz go bierzesz mu je dajesz i tak w kółko

Dzyl

El Principe
Masz za mało siły.Podpakuj jeszcze trochę w siłę, i ulepszaj szpon beliara co każdy poziom.Dowal jeszcze broń dwuręczną do 100 % i będzie git.W 5 rozdziale powinieneś nabić kilka poziomów bo w 6 nie będzie już tak łatwo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom