Smoki

Status
Zamknięty.

guro

New Member
Mam pewien problem. Nie wiem co mam zrobić żeby pokonać smoki, wszystko już mam zebrane oko inosa itp. rozmawiałem przed walką z smokiem a gdy z nim walczę to po chwili jego życie się regeneruje.

Cisu

Member
Heh no i tutaj jest mały haczyk, ponieważ w "Nocy Kruka" został podniesiony poziom trudności, w co jest wliczona bardzo szybka regeneracja życia u smoków. Jak to pokonać? Najzwyczajniej w świecie - atakuj smoka, tak, żeby nie zdążyło mu się zregenerować życie. Jest to trudne, ale wykonalne. Możesz sobie przyzwać jakiegoś demona na pomoc, albo golema. Nie mam tutaj więcej pomysłów. Po prostu wal w smoka, dopóki nie padnie x).

Wonak

Member
Jeśli polowałeś na nie, to powinieneś mieć ze 2-3 zwoje z demonami... Przywołaj je... a na lodowego, to zmniejszenie potwora....

artistic

Member
ja problem rozwiazalem nastepujaco... najpierw kilka ciasow mieczem potem lodowa fala potem deszcz ognia nastepnie kolejny deszcz ogmia i po gadzie ;) proponuje tez przyzwanie golema i ladowanie spoka po tylku... ja przyjmujac taka strategje nie mialem zadnych problemow z gadami

Wystarczy kupić od Zurisa bądź jakiegoś Maga Ognia zwój z przywołaniem demona.Po prostu naślij demona na smoka,możesz zamknąć oczy i otworzyć za jakieś pół minuty-zobaczysz leżącego martwego smoka i triumfującego demona.Mimo że martwy smok był dziełem demona,doświadczenie idzie do ciebie. ;) A jak chcesz,by demon zginał(czasami denerwujący jest wielki skrzydlaty potwór latający ci za plecami)naceluj na niego,żeby był napis "Przyzwany demon" i naciśnij przycisk działania(domyślnie lewy control).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom