Simpsonowie, South Parl Itp

Jedi

Caporegime
VIP
Wbrew pozorom jakie sugeruje tytuł tematu nie podaje linka do stronki z torrentami z najpoluplniejszymi bajkami ;P

Chodzi mi o portal na którym można sobie legalnie obejżeć w całości wiekszość (moze nawet wszystkie jeśli chodzi o niektore) bajek, od tych dla małych dzieci po te dla dorosłych,

Spodobało mi się szczególnie że mam tu simsonów i south park [Z NAPISAMI CZYLI TEN LEPSZY]

Polecam, Izabela Małysz xD

T

Thran

Guest
Wypas stronka tylko szkoda że South Parku jest tam mało no i co najgorsze Ocenzurowany jest :( ale ogólnie polecam.

Cisu

Member
Hehe, a ja znalazłem tutaj jedną ze swoich ulubionych bajek, mianowicie "Strażnicy Czasu". Obejrzyjcie sobie.
A stronę znałem wcześniej i polecam.

RobsonAjax

Member
Oooo widzę, że jest V sezon "Edów", którego nie ma [chyba] na Cartoon Network :D. Jak znajdę czas to pościągam ;). Przypomnę se lata podstawówki ;). Pytanie: czy ogólnie kreskóki są z polskim dubbingiem czy z napisami?, bo w amerykańskiej wersji zryte głosy podłożyli :blink:.

Pozdrawiam.

Jedi

Caporegime
VIP
Kreskówki są po polsku, niektore z napisami ale sciagac sie chyba nie da ;D

RobsonAjax

Member
Ano faktycznie, nie zwracałem uwagi. No nic, w przeglądarce obejrzę :p. Mam nadzieję, że V seria trzyma poziom i będzie się można pośmiać. Dzięki za info ;).

Jeśli kogoś interesuje, które odcinki są z jakiej serii to polecam artykuł w wikipedii o Edach. Tam wszystko jest ;).

Pozdrawiam.

Do góry Bottom