Siemka

Pitagorasek1

New Member
Jestem nowy ,to juz chyba wiecie bo to kącik powitań ;] A więc tak pochodzę z Chodziezy k. Poznania ;] Na tę stronkę trafiłem przypadkiem ,kiedyś szukałem czegoś o Gothicu i trafiłem na tę strone ;] Interesuje się ogólnie sportem do moich ulubionych dyscyplin należy siatkówka i piłka nożna.Uwielbiam gry typu Gothic oraz rózne gry sportowe ;]Acha apropos mam 15 lat ;]

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witamy na forum! Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś dla siebie i nie odejdziesz po 2 dniach udzielania się :) Zapoznaj się z forum i jego userami, popisz trochę, po jakimś czasie dołącz do jakiejś gildii... po prostu baw się :) O swoich zainteresowaniach będziesz mógł szerzej opowiedzieć w dziale "Hobby", o grach w "O grach". Póki co zachęcam do pisania i pozdrawiam :)

Didson

Member
Witamy kolejnego usera, mam nadzieje ze polubisz to Forum i ludzi tutaj, zyskasz szacunek i do czegoś dojdziesz.

Kolejny post z serii piszemy krótko, lecz konkretnie.

Pozdrawiam Didson

xenex

Member
Witam!
Mam nadzieje, że znajdziesz tu coś dla siebie. To jest przykrywka dla umysłowo chorych, uważaj co robisz. Yeed choć jest Administratorem to lubi powariować ;]

Pozdrawiam&Witam

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora biggrin.gif biggrin.gif i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom