Siemka

skimmer

New Member
Siemka :D na imię mam Kuba Lubie gry RPG, strategie, wyścigi, mmorpg, strzelanki i takie tam. Interesuje się historiom :D , koszykówkom, siatkówkom (nie lubię piłki nożnej) ulubiona drużyna to Polonia bytom :D :wub: :D :D (tak jestem polonistom) .Ulubionymi grami to oczywiście gothic 1-3 (nie jestem znawcom w gothic 3 ) nie POSIADAM PIRACKICH GIER!!! lubi czasami kody lecz czasami a jak gram na kodach to na maksa :D lubię mu online nie Lubie tibie nie jestem rasistom, nie pije, nie pale , nie zażywam narkotyków. Nie działo mi litera c z kreskom. Lubie cs'a 1.6 ale płyta mi sie zgubiła <_< .(mam 14 lat) pochodzę z Bytomia. Narka piście co o mnie sądzicie tylko bez słów wulgarnych proszę :lol: :D .Cya i narka.

edit : oto ze jestem polonistom to raczej chodziło mi o to ze kibicuje Polonia bytom :lol: o te testy się nie martwię bo mieszkam w anglii :D (moja karta graficzna to nie ati, mam geforca) A na ten problem najlepsza jest reinstalka systemu, format lek na wszystko :lol: za ortografie sorki muszę se program do tego ściągnąć. Już mam Google tools

switek17

Member
Hhistorią, koszykówką, siatkówką itp. Imho polonista to osoba zajmująca się j. polskim i literaturą polską. Nie wiem, może przewrażliwiony jestem. Ogólnie to popracuj na ortografią.. za rok (?) piszesz test gimnazjalny ;)

Dobra, cieszę się, że nowy user na forum. Tylko uważaj na orty, bo się będą moderatorzy czepiać (i słusznie). Polecam instalację FireFox.

Co do twojego "ć" to pewnie masz kartę ati i zainstalowane CCC. Odezwij się na PW to ci pomogę.

Do góry Bottom