Siema

karol0900

New Member
Witam Wszystkich użytkowników tego forum.
Mam na imię Karol mieszkam na wsi położonej pod Kielcami woj. Świętokrzyskie.
Interesuję się grami komputerowymi , ogólnie informatyką (z kąt wybrałem się do liceum na ten profil), motoryzacja i piłka nożna nie może być pominięta gdyż każdą wolną chwilę spędzam właśnie w ten sposób.W Gotha gram od 1 i muszę przyznać że ta część gry pokazała mi "świat wirtualny" z dobrej strony i z chęcią przystąpiłem do Gothica 2 + noc kruka , jednak po tej można powiedzieć zajefajnej części gry dalej musiałem rozstać się z tą grą. Opuściłem Gothica 3 ponieważ , mój sprzęt uniemożliwił mi przejścia tej części.Ale wracając do tematu.
Mam 15 lat za dokładnie miesiąc będę miał urodziny co daje mi nowy sprzęt który umożliwi mi grę w dosyć wymagające gry. Właśnie dla tego znów zainteresowałem się Gothem i trochę poczytałem poszperałem i doszłem do wniosku że nie będę wracał do gothica 3 ale zagram w nową wersje Gothica 4 Arcanie .Wasz portal polecił mi kumpel i po przeglądzie tematów obejrzeniu całości ciesze się że potraficie pomóc a nie (jak sam na własnej skórze się przekonałem nawyzywać , zbesztać człowieka za to że chce się dowiedzieć czegoś a nie jest taki bystry i nie jest to dla niego tak oczywiste jak dla tych co tłumaczą).
Myślę że wiele mi pomożecie i ogólnie będzie dobra atmosfera na forum . Pozdro:)
A i po za gothem gram w War Rock'a (strzelanka) :p

Siemasz! Poczytaj se troche regulamin ,zasady i ogólnie udzielaj się na forum.

Grasz w WR? Tak jak ja, jeszcze do nie dawna. Słyszałem o jakimś ZombieModzie....

karol0900

New Member
O spoko tak jest "do niedawna" tobie też się ścinał i przestałeś grać ?> :) Zombie Mode jest ale nie mogę go przetestować bo mam "złoma" i czekam na nówkę sztukę :p> A konto do wr masz?> jeszcze może kiedyś pogramy hehe

Cholera byłem pewny, że '' nie dawna'' no nic. No konto mam albo miałem bo nie wiem czy pamiętam passy od kiedy WR zastąpiłem CSS ;) ale jak co to możemy kiedyś zagrać.

Binek7

Member
Witam Cię :)

Kibicujesz jakiemuś klubowi piłkarskiemu? ;>

Atw to, skąd* i doszedlem* :D

Przeczytaj sobie temat Co w trawie piszczy i powodzenia.

Do góry Bottom