Witam wszystkich. Trafiłem tu kiedy chciałem kupić sobie Gothic 3. Gdyby nie ta strona to nie bawił bym się tak dobrze przez wiele godzin. Zycze wszystkim dobrej gry i pozdrawiam.
Mam na imie Piotr i mam 11 lat. Jestem z Rzeszowa. Ulubiona gra - Gothic 2 Noc Kruka, ulubiony zespół muzyczny - Green Day, ulubione sporty - piłka nożna(grałem kiedyś w Stali Rzeszów), Pływanie(mam karte pływacką)
11 lat to mlody jestes i dobrze Witamy serdecznie i mamy nadzieje ze wsiakniesz tu na dluzej. Dziel sie pomyslami bo to jest szczegolnie potrzebne na forum. Nie spamuj i nie podpadnij komus. Pozdro
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.