Siema

ala117

New Member
Siema, nazywam sie Ala i mieszkam w Nowej Rudzie w województwie dolnośląskim. Niedawno skończyłam 12 lat. Obecnie gram w gothica 1. POZDRAWIAM ;) ;) ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Witamy na forum. Cieszy, bynajmniej mnie, coraz większe zainteresowanie sagą Gothic wśród płci pięknej. A więc serdecznie zapraszam do dyskusji na forum. Oczywiście w wypadku jakichkolwiek problemów z grą pisz a odpowiedź powinnaś uzyskać szybko. Życzę wielu regulaminowych postów i takich tam ;]

daria

Szejn
Weteran
Dobrze, ze odwiedza nas coraz więcej dziewczyn :D Proszeeeee Cie, chociaż Ty nie odchodź, nie zostawiaj mnie wśród tylu chłopów xD Tak na poważnie, to zachęcam Cię do pisania, na pewno Ci sie spodoba tak jak mi :p Na forum jest dużo ciekawych tematów, mam nadzieje, ze będę mogla tam poczytać Twoje wypowiedzi :) Pozdrawiam Cię i WITAM SERDECZNIE!!!

MadMack

Forumowy lol
CYTAT
Proszeeeee Cie, chociaż Ty nie odchodź, nie zostawiaj mnie wśród tylu chłopów xD

A co - źle się czujesz wśród nas? ^^

Ja również witam - i jak to poprzednicy - również się cieszę, że zainteresowanie sagą wśród piękniejszej części naszej ludzkości rośnie. Rzadko spotykam dziewczyny na forum - a zwykle - są to bardzo interesujące osoby ^^

Czyli podsumowując:
Witam i życzę udanej forumowej kariery ^^

Pozdrawiam

daria

Szejn
Weteran
Nie, nie czuje sie wsrod Was zle...Ale z dziewczynami jest razniej, bo tak sama jestem praktycznie xD :D A widze, ze Ala juz zrezygnowala :p Moze jednak zdecydujesz sie cos napisac i zostac, hę?

Do góry Bottom