Siema ;d

Spike

New Member
Mam na imie Artur mam 16 lat i jestem z pięknego trójmiasta ^^.
Od 12 roku życia gram w Gothica i uważam ją za najlepsza gre w dziejach!

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Czółko.
Gothic najlepszą grą w dziejach? E tam, dla mnie jest kilka lepszych ;) Ale to moja opinia. Napisz o sobie coś więcej, zainteresowania itp. No i nie uciekaj zbyt szybko.
O regulaminie nie wspominam, bo pewnie kilka osób pode mną o tym napisze ;]

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
To ja napisze;p
Przestrzegaj regulaminu, nie spamuj, nie denerwuj innych, nie wyzywaj innych na sb bo skończysz jak vendetta;d Dołącz do jednej z gildii a potem do zakonu :) Miłej zabawy.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Gothic najlepszą grą w dziejach? Oczywiście, tyle że zaraz po Baldur's Gate ^^...
Witam cie bardzo serdecznie na skromnych progach portalu Gup, mam nadzieję że bardzo szybko się zadomowisz :). Portal oferuje nowym użytkownikom, wiele ciekawych atrakcji, które na pewno ubarwią twoje forumowe życie :). Możesz dołączyć do jednej z dwóch gildii o raz do Zakonu Świętego Miecza i wykazywać się aktywnością na rzecz forum :).

Pozdrawiam i życzę mile spędzonych chwil na Gup :).

Spike

New Member
Coś więcej o sobie hmm...
Kocham grać w piłkę nożną. Ale tylko wtedy gdy nie ma aktorzenia i gra jest grą. Oczywiście stoje na bramce i nie chwaląc się idze mi dobrze ; D. Uwielbiam też Rugby i Boks Tajski.

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj, widzę, że już zacząłeś być aktywny, mam nadzieję, że twa aktywność się nie skończy i zostaniesz tu na dłużej.

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. Czytnij regulamin i temat "Co w trawie piszczy". Jako, że jak ja jesteś "goalkeeperem" to mozemy pogadac.

Spike

New Member
Nie tylko bramkarze. Zawsze jestem też kapitanem. ^^ Co tydzień zbieram ludzi i gramy. Tzn ja zbieram swoich i gramy z przeciwną drużyną. Ja zawsze zajmuje się zebraniem składu, dobraniem ludzi na odpowiednie pozycje i obmyślaniem taktyki gry. Przeważnie obieram styl gry w trójkącie. Tak po ludzku to na boisku pojedynczy zawodnicy tworzą trójkąty. Łączeni powstaje ich około 30. Ale to dużo by gadać. ;D

Cichyx

New Member
Witaj - jak dla mnie jest to jedna z najlepszych gier na świecie. Posiada swój specyficzny klimat i potrafi zachęcić di gry.

Do góry Bottom