Shout box

Status
Zamknięty.

Pryszcz

Member
Na forum powienien byc Shout box ... to by bardzo *umililo* czekanie na np. odpowiedz na jakies pytanie..a Wy co o tym myslicie?
tongue.gif

P.S dalo by sie cos takiego zrobic?

P.S 2 Kazde szanujace sie forum ma SB
wink.gif
(dlacego GU mialo by bys gorsze
biggrin.gif
)

Glifion

Hitman
Weteran
QUOTE Na forum powienien byc Shout box ... to by bardzo *umililo* czekanie na np. odpowiedz na jakies pytanie..a Wy co o tym myslicie?:p

Problem ten rozważany, a raczej poruszany był już dwa lub nawet trzy razy... i sam widzisz do tej pory nie ma Shout Boxa. Ja jestem na nie... według mnie nie jest to potrzebne, tylko dodatkowo spowalnia działanie forum, a chyba ni chcesz jeszcze dłużej czekać na przeczytanie odpowiedzi.

QUOTE P.S dalo by sie cos takiego zrobic?

Pewnie, że się da... nawet nie wiesz ile pracy, oraz modów zostało wtłoczone w to forum.

QUOTE P.S 2 Kazde szanujace sie forum ma SB ;) (dlacego GU mialo by bys gorsze :D )

Doprawdy? Cóż nie można mówić każde... są świetne fora pozbawione tego "umilenia", i jakoś sobie radzą, tu nie było SB (nie mówię o tym komunistycznym) i raczej nie będzie... a i rada na przyszlość, nie wyciągaj takich wniosków po zerknięciu zaledwie w pare miejsc.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Ja powiem tak jak sama nazwa wskazuje jest to forum i ma spełniać swoją funkcje, którą jak mi sie zdaje spełnia. SB to tylko troche inaczej działający chat który jest już na stronie. I wiele for nie ma SB sam jestem użytkownikiem szanujących sie for, które nie mają tej funkcji.

PS. Pryszcz opanuj sie bo już są skargi na ciebie. Rada nie idź na ilośc ale na jakośc.

Jaskier

Member
Ja np. byłbym za SB bo nie każdy luka na chata bo ja np. pierwsze patrzę na foro a póŸniej jak nie mam nic do roboty to lece na chata i wiem że włšczenie SB to nie jest dużo roboty bo w PA wystarczš dwa kliknięcia, ale jest problem tego typu że przy ponad 2000 tys. Użytkowników to będzie za wielki tłok ale warto włšczyć i sprawdzić

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Jaskier mylisz sie to nie tylko 2 klknięcia trzeba jeszcze w prowadzić modyfikacje w kod forum. I SB napewno nie bedzie.

Jaskier

Member
Nie wiem jak jest w zwykłym phpbb ale w phpbb by przemo wystarczą dwa kliknięcia wiem bo mam by przemo ale jak już ustaliłeś że nie będzie to nie będę się kłucił. :twisted:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom