Serdecznie Witam

lendzio

New Member
Witam wszystkich userów jak i władze mam nadzieję że długo tu zabawie.
Osobie mogę powiedzieć tylko tyle że jestem graczem coda4 z zamiłowaniem do gothica , pozdrawiam.

Jeszcze raz przepraszam myślałem ze temat się nie dodał przez błąd z bad gateway czy coś w tym stylu , i tak powstały 3 tematy.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
He,he pierwszy

Witamy w naszych skromnych progach

w zestawie oferujemy oraz nalegamy : przestrzegania regulaminu ,pomaganie innym ,nie denerwowanie innych oraz najważniejsze dobrze się bawić!

A poza tym dołącz do jednego z klanów i do zakonu

Pzdr Szkelo

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Zostań tu na długi,długi czas;p Nie denerwuj innych,dołącz do jednej z gildii i baw się dobrze :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Welcome! Uprzejmie prosi się nowego użytkownika o zapoznanie się z Regulaminem forum a także jego przestrzeganie. Brak znajomości regulaminu nie usprawiedliwia jego łamania. No to teraz nieoficjalnie... Lendzio, kojarzę taki nick z dawnego forum projektu Gothic Online (World of Convict). Czasem nie zabawiłeś tam jakiś czas?

lendzio

New Member
Tak się składa że dosyć długo czas po czym przestałem śledzić poczynania projektu , oczywiście Ciebie też pamiętam. Tak w ogóle to co się stało z World of Convict?

Black-Men

Member
Siema,niewiem co się stało z tą grą może bedzie cześć druga :p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Tak się składa że dosyć długo czas po czym przestałem śledzić poczynania projektu , oczywiście Ciebie też pamiętam. Tak w ogóle to co się stało z World of Convict?

Prawdopodobnie projekt upadł. Didsona albo Blaszaka należałoby się pytać. Strona i forum nie istnieją pod dawną domeną. W przeważającej części zespół składał się z dzieci, więc ten projekt nie mógł skończyć się inaczej mimo walk niektórych członków teamu o jego przedłużenie. Ja odszedłem z projektu koło sierpnia ubiegłego roku więc nie posiadam żadnych wiążących wiesci

Do góry Bottom