Sekrety

Status
Zamknięty.

krzych mag

Member
Siema.dziś znalazłem sekret którego nigy wcześnij nie widziałem(gram 3 lata).Była to mała jaskinia niedaleko obozowiska Diego.wszedłem tam przez przypadek po skałach i znalazłem list w jaskini.jest tam mała notatka.Czy ta notatka to coś w rodzju chromanimu?(z pierwszej częsci)

gh0st22

Member
Wydaje mi się że nie, przynajmniej o tym nic nie słyszałem ;p. Co pisało na tej notatce bo jestem strasznie ciekaw ;D?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Nie. W tej jaskini w pierwszej części siedział jeden z kopaczy (nie pamiętam imienia). List tylko wyjaśnia nam, co się stało z owym człowiekiem. Nie wiąże się to z żadnym questem, jest to po prostu taki mały dodatek :)

Pozdrawiam

Potak

Member
Chodzi o jaskinię w której siedział Gilbert. W pierwszej części siedzi tam i mówi, ze uciekł ze starego obozu bo miał problemy. W modzie mroczne tajemnice jest troche bardziej rozbudowana opcja dialogowa i jeden quest z nim, może nawet 2, powiązany jest z długieem u jednego przemytnika i handlem lewą rudą w kopalni. W drugiej części jest tylko jego kartak, czy też list że wraca do domu, czyli pewnie Khorinis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom