Sekret Pustyni

Status
Zamknięty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
nie miałem co robić i poczytałem sobie instrukcje do G3
patrze, czytam jeszcze raz, a tu taki napis:
"Zawsze było pełno plotek, że wśród gorących piasków pustyni kryją się też inne, poważniejsze zagrożenia. Mówi się o prastarych ruinach pełnych mrocznych tajemnic i ukrytym miejscu, w którym zdecyduje się los świata."
9 - Świat gry, 8 - Asasyni

co to za ukryte miejsce???
dotąd myślałem, że wiem o G3 wszystko, a tu prosze

wie ktoś cokolwiek o tym?
wpisujcie się plis !
Pozdrawiam

Tanner

Member
Może to jest coś związane z takim lasem na pustyni, jak tam doszedłem to pisało + 10 doświadczenie. Może tam jest jakaś dziupla..

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Możesz dać screena z mapą gdzie ten las ?

Wenzelzxc

Member
hmm ciekawe nigdy się niestknołem z czymś takim,przeszłą drogą assassyna.Czekam gorąco na screena z mapki.

Falia

Member
Ja mysle, ze to moze byc nawiazanie do dodatku. Bo dajcie spokoj, ktos napewno by sie na te swiatynie natknal. Poza tym ukryte miejsce, w którym zdecyduja się losy świata to swietny material na dodatek. I wedlug mnie pasuje do nazwy Forsaken Gods.

barlogo

Member
nigdy się nie natknąłem na taką świątynie na pustyni ale nawet bym się nie dziwił jak zuben coś wie na ten temat moze jest tam ten kostur ale nie jestem pewien z tym skosturem bo nigdy go nie spotkałem ale to ciekawe sprubuje tego poszukać bo mam save na pustyni ale losy światamoże jest tyam jakiś potężny artefakt tak samo jak uriziel może ala coś musze to znależć

kobylka

New Member
Wydaje i się że Falia może mieć racje ;) Bo gdyby ta świątynia istniała napewno by się ktoś już na nią natchnął ;)

barlogo

Member
a może jest jakies podziemne przejście bo w G2 salandril i sędzia maja schowki takie za ściana xD a więc tajemne przejście może być tak samo jak świątynia śniącego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom