Seima Wszystkim!

xenix

New Member
Siema!
Jestem Konrad, mam 17 lat, pochodzę z Krakowa. Jestem zagorzałym fanem całej serii Gothic'a, wszystkie odsłony mam za sobą kilka razy, ale jakoś dopiero oczekiwanie na premierę Arcani skłoniło mnie do poszperania coś w necie i natrafiłem na to forum. Mój ulubiony Gothic to trójka z CP v. 1.74 Mam nadzieje że miło będzie mi spędzać z Wami czas ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy kolejnego użytkownika. Mamy nadzieję, że będziesz dobrym nabytkiem. Zaznajom się z tematem dla nowych "Co w trawie piszczy" oraz poczytaj Regulamin dla relaksu. Gdy zechcesz możesz starać się o przydział do jednej z dwóch gildii : Najemników lub Buntowników. Jak posiadasz natomiast dużą wiedzę o Gothicu zapraszamy do Zakonu byś się tą wiedza podzielił z innymi. Pisz mądre oraz sensowne posty oraz oczywiście w języku polskim. Nie spamuj oraz nie promuj piractwa. Ogólnie to baw się dobrze. Nie szalej na sb :), chociaż jak kto woli.

PS. http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/28031-najlepsza-gra-wedlug-userow/page__pid__260857#entry260857 Wejdź i daj listę :).

xenix

New Member
Możesz mi powiedzieć co nieco o Zakonie, albo dać jakiegoś linka, bo wiem że "szukaj" nie boli, ale nie wiem który temat będzie dobry i przez kompetentną osobę napisany :)

daria

Szejn
Weteran
Witamy Cię :)

W pierwszym momencie jak spojrzałam na Twój nick, pomyślałam sobie "xenex wrócił" (Taki user, który już dawno zrezygnował z forum), potem jednak zorientowałam się, że chyba jednak nie.

Zaangażuj się w coś na forum, co będzie sprawiało Ci przyjemność, a jednocześnie dawało możliwość wykazania się, jeśli oczywiście zamierzasz zostać na dłużej.

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu, Daria.

Muzin1234

Member
Siemanko.. Jeśli tak bardzo interesuję cię Zakon to wejdź w link Tomiego..

Z Krakowa a powiesz dokładniej bo chciałbym wiedzieć jestem w nim ^^

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
"Seima" wszystkim nie trzeba! : D

Bedziesz dobrym - pokochamy!
Pisz normalnie - nie trywialnie!
Nie pisz jak chamy - w dupe nie damy!
Mowiac inaczej - goraco witamy!

yeed

Trolololo Guy