Przeglądając forum widziałem juz parę podobnych tematów, jak np. ten o grze GTA, więc postanowiłem założyć jeden ogólnie do róznych gier. Ja wklejam tu fajnego screen'a z sytuacji, która przytrafiła mi się dziś podczas gry w Gothic'a, oto i ona
Heh, fajne obrazki. Ja pokaże swój, ale nie jest raczej śmieszny. Pokazuje bronie, jakie można zdobyć w grze (w tamtejszych sklepikach się ich raczej nie kupi).
Są to bronie ogrów i gigantów. Radzę zwrócić iwagę na napis ,,Niewłaśniwa klasa postaci". Ciekawe, kim trzeba być, aby go założyć.
Dobry screen daje 7/10
SonGoten co to ma być za post ? ty masz dawać screeny a nie nabijać posty i oceniać inne screeny a sam nic nie da ... koleś za to należy ci się ostrzeżenie ./..
a żeby nie było spammu tio ja dam nowe zdjęcie z fify , może nie ejst śmeiszne nale fajne ujęcie wyszło
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.