Samoczynne Zmienianie Pory Dnia

Status
Zamknięty.

d.a.w.i.d

Member
Mam problem w Risenie, otóż od jakiegoś czasu dzieje się tak, że pora dnia zmienia się sama i to bez przerwy. Chodzi o to, że co sekunde zmienia się dzień, za chwilę burza, za chwile noc, za chwile wieczór itd. Nie mam pojęcia od czego o się dzieje, wczoraj wszystko było ok. Pamiętam jeszcze, że identyczny problem miałem w gothic 3, tyle że oprócz pory dnia zmieniał mi się jeszcze dzień gry, np. zapis miałem dzień 14, zaczęło mi się to zmienianie pory dnia i miałem dzień 253...

Kacperex

KacŚpioszek
Dziwne. Zobacz , czy pomoże przespanie się. Prześpij się np. do nocy i zobacz. Jak nie pomoże przeinstaluj grę.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie wcisnąłeś przypadkiem któregoś klawisza F? W G3 któryś z nich włączał/wyłączał takie zmienianie się pory dnia. może i w Risenie coś takiego zrobili. Także włącz grę i przeleć na klawie wszystkie F.

Fahrenheit

Pimpu?
No więc pytanie - czy pogłoski o tym, że jesteś piratem są prawdziwe? Bo piraty mają to do siebie, że często sprawiają problemy, więc może to być wina tego. A może format całego kompa coś pomoże?

Bury_Zenek

Rycerz Wody
a udało ci się to naprawić w g3? jeśli tak to spróbuj tak samo jak tam to zrobiłeś:p a jeśli nie to poprzyciskaj różne przyciski "F" itp

GOFER152

Member
W G3 szybki zapis i wczytanie owego zapisu pomagało , może i tu poskutkuje .

staho

Member
tez mialem taki problem ale przeinstalowalem gre i bylo wszystko ok.

pudziol19

New Member
Witam
Jeżeli masz procesor dwurdzeniowy AMD, to powinno wystarczyć wgranie AMD Dual-Core Optimizer.

Pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Może podzielisz się z nami jak? Przyda się na przyszłość :).

d.a.w.i.d

Member
No więc przeinstalowałem ponownie grę, ściągnąłem AMD Optimizor i już jest ładnie :)
Co do kodów, jak będę miał czas postaram się przetłumaczyć i zebrać całość do kupy żeby jakoś to wyglądało.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom