Saga Fallout

Status
Zamknięty.

xenex

Member
Witam! Każdy chyba słyszał o tej grze , jej wszystki części wprawiają mnie w zachwyt . Gra jest genialna (Troche trudna ale zależy dla kogo) . Jedyne co mi się troche nie podoba to walka na tury ale reszta gry wypada wyśmienicie. Akcja również rozgrywa się w bardzo ciekawym postapokaliptycznym świecie .
W grze walczymy z różnymi wrogami np . Mutantami .
Ale do rzeczy czy graliście i jak wam się podobał .?? A mnie zrobił piorunujące wrażenia .

Dał bym 10/10

Czekam na wasze odpowiedzi

JackAligator

New Member
Tak, to prawda, słowo "Fallout" obiło mi się o uszy niejednokrotnie :) Miałem bowiem przyjemność zagrać w trzecią, czyli jak narazie najnowszą grę z tej serii : Fallout Tactics. Jak sama nazwa wskazuje gra jest taktyczna, i choć grywalność nie stoi na najwyższym poziomie, to bardzo mi się podoba. Ciekawa fabuła, można by rzec, nudzić się nie ma co. Fajnie rozbudowany specjalny poziom dla "nowicjusza", oprócz tego w grze spotykamy wiele osobistości, i po dobrej i po złej stronie barykady. Dłuuuga lista broni a i misji także jest plusem w grze. Jeszcze jej nie ukończyłem ale jestem już po kilku dobrych misjach. Jedyne co mi się niepodoba to dominacja przeciwnika w 75% całej gry. No ale cóż, to tylko jeden mały minus :p

Pozdrawiam wszystkich użytkowników (w szczególności Lorda Viquxa i Bezimiennego) i zarazem witam. Fajne forum :rolleyes:

JackAligator/Dziobak/Lares (z całym szacunkiem dla innego Laresa, ale domagam się zapłaty za dzierżawę :) )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom