S.t.a.l.k.e.r.

Status
Zamknięty.

Stalker

New Member
Czesc wam, graliscie w stalkera to jest moja ulubiona strzelanka tak sam jak Counter-strike chociaz wole stalkera poniewaz jest trudny do przejscia ja przeszedlam calego i czekam na kolejna czesc. Jak by ktos mial link prosze o podanie bede wdzieczny. Stalker jest bardzo wymagajaca gra sprzetowa tak ja gothic 3 i dosc trudna do przejscia. Polecam ta gre. a i od tej gry wziolem sobie name stalker :p

Pozdro Stalker :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja mam to na dysku. Pograłem trochę. Teraz nie gram ale jeszcze do niego wrócę. Z opowiadań kumpli wiem, że przy zgaszonym świetle strach w to grać. Zoombie i tym podobne. Gra realistyczne (nie licząc potwórów etc.) i dobra. Fabuła wciąga. Długo ją robili ale w końcu wyszła dobra gra

tormoran

New Member
Dokładnie prawie cała przeszedłem i strasznie fajna naprawdę ten klima zniszczone opuszczone budynki bestie czające sie w zakamarkach naprrrrawde świetny klimat do grania strasznie wciąga i..... Ah co tu dużo mówić zgadzam sie z wami chłopaki polecam każdemu stalkera .. naprawdę Very Nice gra ;)

Szakall

Member
No stalker to jedna z najtrudniejszych strzelanek grafika tez jest ekstra no i strach. :D

Pozdro :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom