rzepa i fortuno

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
cholera mam takie 2 glupie problemy a moowicie
1. ska ja mam wzionc rzepe 1 znalazlem w gospodzie u bandytow na pietrze ale drugiej za cholere nie moge znalesc........na farmie lobarta nie ma zadnej bo jak robilem to zadanie to wszystkie wyzbieralem.......bylem chyba u wszystkich handlarzy i tez nie maja ludzie pomuzcie

2. to chodzi o fortuno......dalem mu tego zielonego nowicjusza bo mi dziure w brzuchu wiercil o niego i zaczol juz cos tam normalnie do mnie gadac.......ale problem w tym ze on nic nie moze sobie przypomniec a ja nie wiem jak mu to przypomniec( sila nie dziala bo juz dostal szczala w lep to tylko padl)

pls o odpowiedzi

A

Anonymous

Guest
1:ja sadze ci grac od nowa bo nie musisz wszystkich rzep dac lobartowi , a ile ci potrzeba tych rzep......2: niewiem

A

Anonymous

Guest
jedna rzepa jest w dzielnicy portowej tam gzie taki ludzik owce trzyma ta rzepa wisi na domku

A

Anonymous

Guest
1:Rzepe można chyba kupić u Fiska. 2:Już ył ten temat na forum wałkowany. Wpisz w wyszukiwarce i przeczytaj.

A

Anonymous

Guest
po 1
nie ma go u fiska bo juz paczylem u kazdego qpca w jarkendarze czy jak tosie tam pisze

po 2
od nowa cholpie ja koncze sobie zadanka których na poczatq gry nie wykonalem
mam 47 lvl a ty mi mowisz o grze od nowa....omg 50 godzin za sobom a tu gra od nowa.....wiesz cos moze podzienqje taka opcje

Gucio

Member
jesli chodzi o fortuna, to idziesz do Miguela. On ci da recepte na miksture dla Fortuna, ktora mu przywroci pamiec. Zbierasz wszystkie skladniki(musisz sie nauczyc od Edgora jak sie zbiera rzondla Krwiopijcow) i robisz miksture przy stole alchemicznym. Proste, nie :?:
biggrin.gif

PS: Czerwony Pieprz sprzeda ci Zuris

A

Anonymous

Guest
aha to thx wielkie........sprawdze jeszcze raz u tego fiska czy ma ta rzepe ale cos mi sie wydaje ze nie ma.....moze jakkis błąd w grze mi sie zrobil albo cholera wie co

ale dzienki all za wiadomosci
biggrin.gif

1) ma rzepe (10) Canthar ten kupiec w khorinis
2)idzesz do tego typa w obozie bandytów co zbiera ziółka (blisko wejścia) i muwisz mu o tym on ci daje recepture masz ją zrobić ale musisz wiedzieć jak pozyskiwać jad z żądeł nauczy cie tego ten typ co miał znaleśc ta tabliczkę na bagnach (kosztuje to 1PN ale jak ci szkoda to w GD znajdziesz w zamku na piętrze list w którym jest napisane jak to robić )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom