Rzeź W Obozie Bandytów

Status
Zamknięty.

Opętany Cor Calom

New Member
Mam 42 lvl chce dobic 47 albo wyżej chodze i zabijam wszystko co sie da w Jarkendarze nawet 1 żywy chrząszcz nie został ;) (prócz NPC).I teraz gdy już chce opuścić Jarkendar chce założyc zbroje paladyna w obozie bandytow i wszystkich zabic i to samo z piratami i tu pytanie czy jeżeli zabije wszystkich bandytów Lucie też i piratów razem z Gregiem Skipem itd. czy będzie to mialo jakieś poważne konsekwencje w przyszłości (np. Vatras nie chce ze mną płynąc, jestem oskarżony o morderstwo itp. ) ?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jeśli zrobiłeś już wszystko to Jarkendar (czy jak to się pisze) nie będzie Ci do niczego potrzebny. Jak już Myxir opuści wyspę to możesz zaczynać wybijać wszystkich (ale ja bym zostawił chociaż magów ;p). Konsekwencji nie będzie, bo Jarkendar i Khorinis to właściwie dwa różne światy (tak samo jak Górnicza Dolina i Khorinis) i jeśli coś nabroisz w jednym to w drugim, ze tak powiem nawet się o tym nie dowiedzą.
Aż tak dużo doświadczenia jak byś chciał to może nie dostaniesz, ale zawsze coś :) Miłej sieki :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom