Runy Teleportacyjne

Status
Zamknięty.

siN

New Member
Szukalem coś na ich temat, ale znalazłem tylko jedną wzmiankę, niewyjaśniającą jej położenia. Jestem w 2 rozdziale, mam już runę teleportacyjną do zamku i z tego co czytałem w solucji, to mogę znaleźć runę teleportacyjną do wieży xardasa - pisze iż znajduje się ona zaraz po wejściu do Górniczej Doliny. Trzeba wejść na mała górkę (jak myślę po lewej od wejśćia do Górniczej Doliny), następnie przejść małym mostem, za którym stoi Polna Bestia... i rozumiem, że ta runa znajduje się właśnie za tym mostem? Jeśli tak to prosze niech ktoś mi wytłumaczy gdzie jest ona dokładnie, przeszukałem cały teren w pobliżu i nie mogłem jej znaleźć, jakby ktoś mógł, to przydałby się screen z zaznaczeniem (ale nie chodzi mi o mapę Górniczej Doliny) położenia runy. A że nie mogłem jej znaleźć za tym mostem, który opisałem, to nawet nie jestem pewien czy to o to miejsce chodzi. Proszę o pomoc
wink.gif
.
<====>
Nie pytałbym się gdzie jest ta runa, gdyby nie Poszukiwacz czekający na mnie przy przełęczy do Górniczej Doliny (po tym jak z niej wracam z listem do Lorda Hagena - początek 3 rozdziału), bo nie daję rady go pokonać
tongue.gif
.

siN

New Member
Dzięki, sprawdzę. Powiedzcie jeszcze przy okazji czy mam szanse na pokonanie tego poszukiwacza:

179hp
% trafienia bronią jednoręczną - 40

Jeszcze mam jedno pytanie... zamieniłem się w ścierwojada... ... ... jak się odmienić
blink.gif
?

zefir_b_s

Debile
mozesz domienic sie wciskajac enter a rune dostaniesz ja wyjdziesz za to drewniana bramy dostaniesz ja od lestera

QUOTE (siN @ 28-06-2005, 18:46) Dzięki, sprawdzę. Powiedzcie jeszcze przy okazji czy mam szanse na pokonanie tego poszukiwacza:

179hp
% trafienia bronią jednoręczną - 40

Jeszcze mam jedno pytanie... zamieniłem się w ścierwojada... ... ... jak się odmienić
blink.gif
?
No więc tak :
1. pytanie... Nie podałeś siły ani posługiwania się bronią dwuręczną, ale i tak powiem Ci czy masz szansę na pokonanie Poszukiwacza. W Nocy Kruka szanse na to masz niewielkie, bo poziom trudności został znacznie podwyższony... Powinieneś przywołać jakąś potężną istotę (demona, szkielet) lub użyć potężny czar (np. burza ognia). Bronią masz małe szanse... Chyba że masz Szpon Beliara lub dobrą broń... Ale jeśli masz tylko tyle życia (na pewno to wina niskiego poziomu) to takiej naprawdę dobrej broni nie masz...
2. pytanie... Naciśnij enter, wtedy z Ścierwojada Bezio stanie się człowiekiem
tongue.gif
, jeśli nie działa to masz buga.

siN

New Member
Acha... no ale autorzy musieli chyba jakoś to przewidziec, że ktoś kto nie ma runy teleportacyjnej do wieży Xardasa musi mieć jakieś szanse na pokonanie tego poszukiwacza :x ... Szpon Beliara? W którymś z innych tematów czytałem coś takiego, że niektórzy już pokonują Kruka w 2 rozdziale? I że dwa pierwsze rozdziały to są właśnie z dodotaku?... tak to zrozumiałem. Jeśli więc Kruka można pokonać już w 2 rozdziale to gdzie się on znajduje ^^ ?

Siły mam 41
Jednoręczna 40%
Dwuręczna 30%
Życie 179

Co do przywołań to narazie mam chyba tylko goblina szkieleta... a, chyba jeszcze mam przywołanie demona. Czy teraz mam szanse na pokonanie tego poszukiwacza? Tak btw. to chyba jakiś sługus beliara, bo podczas rozmowy z nim ekran czerwienieje, tak samo jak przy kapliczkach beliara.

Są jeszcze jakieś runy teleportacyjne poza tymi dwoma, do wieży Xardasa i Zamku w Górniczej Dolinie?

Jeszcze ostatnie pytanie na marginesie, zauważyłem że mój bohater teraz wykonuje więcej ciosów bronią, teraz moge wykonać aż 4 kombinacje, kiedy atakuję na wprost, wcześniej to były tylko 2. Chciałbym się dowiedzieć od czego zależą te zmiany kombinacji, czy zręczność, % w posługiwaniu się bronią? I czy jeszcze dodadzą mi się nowe kimbinacje ciosów?

-----
Edit
Znalazłem już tą runę na beczce, jednak ona teleportuje do Przełęczy w Górniczej Dolinie, czyli praktycznie do tego samego miejsca, gdzie ją znalazłem (sprawdzałem). Myślałem, że tu będzie runa, która teleportuje mnie do wieży Xardasa, a tu się zawiodłem... i jak ja teraz pokonam Poszukiwacza
sad.gif
... uGrzęzŁem.

Haldir

Member
Wiec koledzy wyzej źle CI podali,

tam za mostem koło polnej bestii, jest teleport do przełeczy górniczej doliny
nie do Xardasa

Teleport do Xardasa dostajesz od Lestera po pokonaniu poszukiwacza(musisz to zrobic
sad.gif
)

A w starej wiezy Xardasa, jest teleport to tej wiezy tj. wiezy demonów, moze ktos cos przekrecił i pomyslałes ze w tej wiezy jest do Xardasa w Khorinis

PS; Jak cos namieszałem to pytac

PSS; Miedzy terenami Khorinis, GD, Jarkendar, Dwór Irdorath nie da sie teleportowac!!

G

Guest

Guest
Runy teleportacyjne dostaniesz jeszcze od Lee, Hagena, i pyrokara jak wrucusz z doliny gurniczej

A jeśli chodzi o broń to nowe kombinacje dostaniesz jeszcze przy 60%

A jeśli chodzi o poszukiwacza prubuj puszczać w niego czary ze zwojów jakie masz.ja tak zrobiłem i mi się udało, z tym że nie sprzedawałem ich od początku gry

siN

New Member
Dzięki wam bardzo, nawet po zwiększeniu poziomu w NK ten poszukiwacz to pryszcz, można go łatwo pokonać bez czarów, co prawda trochę to trwa. Po prostu napierałem na niego mieczem bez przerwy, byłem bardzo blisko niego i kiedy udało mu się rzucić 1 kulę ognistą na moich 15 uderzeń to ona nawet nie trafiała, tylko jakoś mnie wymijała nie wiem czemu, chyba byłem za blisko przeciwnika
wink.gif
.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom