Szukalem coś na ich temat, ale znalazłem tylko jedną wzmiankę, niewyjaśniającą jej położenia. Jestem w 2 rozdziale, mam już runę teleportacyjną do zamku i z tego co czytałem w solucji, to mogę znaleźć runę teleportacyjną do wieży xardasa - pisze iż znajduje się ona zaraz po wejściu do Górniczej Doliny. Trzeba wejść na mała górkę (jak myślę po lewej od wejśćia do Górniczej Doliny), następnie przejść małym mostem, za którym stoi Polna Bestia... i rozumiem, że ta runa znajduje się właśnie za tym mostem? Jeśli tak to prosze niech ktoś mi wytłumaczy gdzie jest ona dokładnie, przeszukałem cały teren w pobliżu i nie mogłem jej znaleźć, jakby ktoś mógł, to przydałby się screen z zaznaczeniem (ale nie chodzi mi o mapę Górniczej Doliny) położenia runy. A że nie mogłem jej znaleźć za tym mostem, który opisałem, to nawet nie jestem pewien czy to o to miejsce chodzi. Proszę o pomoc
.
<====>
Nie pytałbym się gdzie jest ta runa, gdyby nie Poszukiwacz czekający na mnie przy przełęczy do Górniczej Doliny (po tym jak z niej wracam z listem do Lorda Hagena - początek 3 rozdziału), bo nie daję rady go pokonać
.
<====>
Nie pytałbym się gdzie jest ta runa, gdyby nie Poszukiwacz czekający na mnie przy przełęczy do Górniczej Doliny (po tym jak z niej wracam z listem do Lorda Hagena - początek 3 rozdziału), bo nie daję rady go pokonać