Runa Teleportacyjna Do Zamku

Status
Zamknięty.

Pandrodor

Member
Witam. Jak ostatnio przeglądałem solucję NK, zauważyłerm, że w 4 rozdziale ma się już runę teleportacyjną do zamku w GD. Od kogo się ją dostaje? Ja już zabłiem smoka na bagnach ale jej jeszcze nie mam :/

Phantom Lord

Active Member
O ile pamiętam runę dawał nam Garond jeszcze przed zabiciem smoków, abyśmy mogli się szybko teleportować do zamku.

Pandrodor

Member
Hm... Jeśli dobrze pamiętasz, to ja mam coś nie tak z NK... Gram łowcą, ale nie dostałem od niego runy. Jak grałem Strażnikiem to też mi nie dawał. Na pewno dostajemy ją od niego??

Edit: A tak przy okazji, to wie ktoś, gdzie można znaleźć 4 bryłki rudy w newworldzie (khorinis)? Od Benneta i Martina już kupowałem, więc nie mają. Wie ktoś, gdzie można je znaleźć?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT(krzychu2k7 @ 18-11-2007, 11:56) [snapback]158915[/snapback]
Hm... Jeśli dobrze pamiętasz, to ja mam coś nie tak z NK... Gram łowcą, ale nie dostałem od niego runy. Jak grałem Strażnikiem to też mi nie dawał. Na pewno dostajemy ją od niego??

Edit: A tak przy okazji, to wie ktoś, gdzie można znaleźć 4 bryłki rudy w newworldzie (khorinis)? Od Benneta i Martina już kupowałem, więc nie mają. Wie ktoś, gdzie można je znaleźć?

Jerżeli chodzi o kamień trlrportacyjny to chyba leży w zamku w górniczej dolinie na stole u miltena (tam gdzie w jedynce byl klasztor Magów ognia). Wiesz gdzie?

Pandrodor

Member
Tak, wiem... narazie nie sprawdze tego bo jestem w Khorinis i szukam smoczych jaj ;) Jak znajde to napiszę
Dzienx i Pozdro 4 all

Edit: Znalazłem runę na stole w klasztorze, a rudę wziąłem ze starej kopalni, koło wieży dextrera, pełnej zombie, szkieletów i jaszczuroczłeków... Do zamknięcia. I Dzienx za pomoc ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom