Runa Teleportacji

• Thread starter Rayland
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
R

Rayland

Guest
:huh: jaki trzeba miec składnik zeby stworzyc ta rune teleportacji do tego pomieszczenia gdzie jest pancerz palladyna? mam juz pusta rune i łzy innosa.... co mam zrobic konsekrowac miecz? czy jesli zuzyje te łzy do runy to bede mógł go jeszcze konekrowac pozniej ?
prosze o odp. i sorry za moja niewiedze ale pierwszy raz gram palladynem :rolleyes:

Cisu

Member
Oprócz pustej runy i Łez Innosa potrzebna Ci jest także Woda Święcona. Powinieneś mógł ją kupić u Goraxa w Klasztorze. Aha i nie używaj Specjalnej Wody Święconej Uthera gdyż ona jest Ci potrzebna do oczyszczenia kapliczek i nie może być użyta do stworzenia tej runy. Jeszcze raz, dla przypomnienia. Składniki: Pusta Runa, Łzy Innosa, (zwykła) Woda Święcona. Dziękuję za uwagę.

G

Gość

Guest
a pozniej bedza gdzies jeszcze te łzy inosa zeby sobie zrobic swiety kat ?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Z tego co pamietam powinny być w tej komnacie co zbroja palladyna.

unknown

Debile
Z Łez Innosa zrobiłem Gniew Innosa. Trzeba mieć chyba Święty Kat, a później idź do Kapliczki Innosa po Gniew Innosa.
Srry za offtop.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Szczurek co ty gadasz o_O? Najpierw rób zbroje! Zostanie ci trochę łez i dopiero potem konsekracja, gdyż ta z uzywa cały pozostały zapas ;].

szczurek

Menda serowa
Weteran
Przeciez powiedziąłem że łzy są w tej komnacie bo pytał czy znajdzie je gdzieś jeszcze. To że tch pierwszych użył na konsekracje to już nie mój problem...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom