Rpg Maker

Status
Zamknięty.

Kushi

Weteran
Weteran
Witam
smile.gif
. Mała część użytkowników tego forum Wie że istnieje program dzięki któremu możesz w godzinę zrobić WŁASNĄ GRĘ! Czy to nie wspaniałe? RPG Maker jest to program stworzony z myślą o ludziach którym nudzi się ciągłe granie na komputerze a nie pojmują tych wszystkich C czy Borandów (
smile.gif
). Osobiście jestem członkiem redakcji Twierdzy RPG Makera i chciałbym zareklamować stronkę tutaj. Wszelkie niezbędne informacje, pliki, grafiki i porady znajdziesz właśnie na Twierdzy. Nie czekaj! Wchodź na Twierdzę i zacznij sam tworzyć gry RPG!

Do modów i JA. Szukałem i nie znalazłem. Dziwne gdyż wcześniej szukałem i był taki temat, no ale cóż; znikł
smile.gif
. Dalej, jeżeli temat bardziej pasuje do Hobby to proszę o przeniesienie a gdy zajdzie potrzeba (fantazja?) to dajcie mi ost. za niepoprawne umieszczenie tematu.

Moozi

Member
Rzeczywiście bardzo fajna stronka. Pobrałem już kilka gierek itp. Zastanawiam się również nad własnoręcznym stworzeniem jakiejś gry. Nie ukrywam że może to być bardzo ciekawe zajęcie. Mam nadzieję że poradzę sobie z tym i stworze w niedługim czasie jakąś grę i opublikuje ją na tamtej stronie.
POzdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom